Kendte

Vennerne er samlet igen: Will og Grace vender tilbage

Det har rumlet på de sociale medier i noget tid nu. Og mandag blev det officielt: Hitserien 'Will og Grace' vender tilbage.

Vennerne Will, Grace, Jack og den altid vodka-marinerede Karen vender tilbage til skærmen. 

NBC skal efter alt at dømme lige lave en ny sæson, efter at serien har ligget i dvale i et årti. Men den skulle altså være god nok. Den populære serie kommer tilbage. Det skriver flere amerikanske medier, blandt andre Newnownext.

Den amerikanske tv-serie kørte fra 1998 til 2006 og blev belønnet med adskillige Emmy-priser og Golden Globes. 

Skuespillerne har lavet masser af andre ting, siden serien blev lukket ned i 2006, men de seneste dage har de postet billeder, hvor de er sammen, på sociale medier.

Søndag lagde Sean Hayes, der spiller Jack, dette billede på Instagram, da han og resten af banden havde gæstet Megan Mullallys (Karen, red.) comedy-show. 

Siden kom billeder, hvor skuespillerne er tilbage i lejligheden, Will og Grace deler i serien. 

For eksempel skrev Debra Messing mere eller mindre kryptisk på Instagram: "Jeg føler, noget stort kommer til at ske i morgen". 

Og Megan Mullally skrev "Jeg kan godt huske det her sted" til et billede, hvor hun kommer ind ad døren til lejligheden ligesom i de gode gamle dage i serien.

Det hele kulminerede med en underlig video, som Sean Hayes og Debra Messing lagde på sociale medier. 

Det ligner forfilmen til en action-film. Men hvis man nøjes med at læse de røde ord, danner de tilsammen "Will and Grace is back". Will og Grace er tilbage.

Da nyheden endelig var ude, slap de gamle serie-venner det ene billede efter det andet løs på de sociale medier: 

For de, der lige har brug for en reminder, handler serien om:

Will Truman: En homoseksuel advokat med rengøringsvanvid, der bor sammen med Grace Adler. 

Grace er en jødisk indretningsarkitekt med eget firma, stort rødt hår og blandet held med mænd og sin mor. 

Will og Grace er venner med blandt andre Jack McFarland: En superflamboyant homoseksuel, der gerne dater mange af gangen, helst ikke arbejder særlig meget, er mere eller mindre talentløs og gerne lever af andres penge. 

Det kunne for eksempel være Karen Walkers. Karen er gift med den stenrige Stan, som man aldrig ser. Hun er glad for alkohol, piller og syrlige kommentarer og kalder sig Anastasia Beaverhausen, når hun for eksempel bevæger sig ind på steder, hvor hun ikke vil ses.