Vild med dans

Julie Berthelsen efter toppoint: Jeg kan også være opgivende og træt af det hele

Julie Berthelsen og Marc Mariboe Christensen overrumplede alt og alle i fredagens 'Vild med dans'.

Britt Bendixen fik næsten tårer i øjnene. Anne Laxholm mente, de skabte en fantastisk atmosfære. Og Nikolaj Hübbe, ja han mindedes ikke at have set så flot en tang i sin tid som dommer i 'Vild med dans'.

Jo, sangerinden Julie Berthelsen og partneren Marc Mariboe Christensen viste virkelig, hvordan en tango skulle danses i 'Vild med dans' fredag aften. Og parret blev da også belønnet med flotte 18 point og en førsteplads hos dommerne.

Julie Berthelsen betegnede efterfølgende aftenen som "surrealistisk" over for TV 2. For så sent som i mandags var Marc Mariboe Christensen nemlig oprigtigt bekymret for, om det overhovedet ville lykkes Julie at få styr på sin første standarddans i tide.

- Det var ikke så godt. Men Julie gør et eller andet fra dag til dag, jeg ved ikke, hvad hun gør, men det virker i hvert fald. For tirsdag var det bare en anden Julie, sagde Marc Mariboe Christensen til TV 2, mens Julie Berthelsen fortsatte:

- Jeg kan også godt være opgivende og skide træt af det hele. Men den slags skal bare lige bundfælde sig, og så håber jeg, jeg kan komme igen dagen efter.

Og komme igen må man altså sige, Julie Berthelsen gjorde fredag aften, og sammen med Marc Mariboe Christensen dansede den 37-årige sangerinde sig stensikkert videre til endnu en uge på dansegulvet.

Se 'Vild med dans' hver fredag klokken 20 på TV 2 – og når det passer dig på TV 2 PLAY.

Se Julie Berthelsen og Marc Mariboe Christensens reaktion umiddelbart efter dansen og dommernes karakterer i videoen her.