Kendte

George Clooney overrasket på kamera: Vidste ikke vennerne skulle skilles

Skuespilleren George Clooney har gennem en årrække været venner med Hollywood-parret Jolie og Pitt. Men han vidste ikke, de to skulle skilles.

Det var en noget overrasket George Clooney, der snakkede med CNN's journalist tirsdag.

Her blev han spurgt ind til sine tanker omkring Hollywoodstjernerne - og sine private venner - Angelina Jolie og Brad Pitt. 

- Hvad er der sket? spørger en uforstående George Clooney, hvorefter CNN-reporteren forklarer ham om bruddet. 

- Det er jeg meget ked af, så. Det er en trist historie og ulykkeligt for en familie, siger den 55-årige skuespiller og tilføjer: "Det er første gang, jeg hører om det". 

De to mandlige skuespillere har været venner siden 2001, hvor de mødtes i forbindelse med filmen 'Ocean's Eleven,' skriver CNN. 

George Clooney blev mødt af spørgsmålet, da han deltog i en FN-begivenhed omkring flygningekrisen, hvor også USA's præsident Barack Obama deltog. 

Her kan du se en overrasket George Clooney snakke med CNN:

Familiens velbefindende

Skilsmissen mellem Angelina Jolie og Brad Pitt kom frem tirsdag, da den 41-årige skuespillerinde gennem sin advokat meddelte, at familiens fremtidige velvære var grunden til den svære beslutning.

- Beslutningen er truffet af hensyn til familiens velbefindende, lød det fra Jolies advokat, Robert Offer, ifølge Reuters

Parret har været sammen siden 2005 og har i alt seks børn.

Brad Pitt har også udsendt en meddelelse, hvor han blandt andet beder om, at pressen lader børnene være i fred. 

- Jeg er meget ked af det her, men det, der betyder mest nu, er vores børns velbefindende, lyder det fra 52-årige Brad Pitt i en besked til People.