Toppen af poppen

Djämes Braun-sanger afslører: Hanne Boel fik mig til at bryde sammen

Hanne Boel ramte Lasse ’Pilfinger’ Kramhøft lige i hjertet med sin meget specielle fortolkning af nummeret 'Inficeret'.

Det er ikke lige til at se, hvis man ikke ved det, men på klippet ovenfor kæmper Lasse ’Pilfinger’ Kramhøft fra Djämes Braun en ihærdig kamp for ikke at bryde sammen.

For Hanne Boels stille og ”højskole”-agtige version af bandets hit ’Inficeret’ overrasker ham så meget, at han må forlade lokalet, da hun har spillet færdig.

- Så snart de slukker kameraerne, løber jeg ud mod toiletterne, men der er der også kameraer, så jeg stiller mig om bagved skuret, og så bryder jeg bare helt sammen - jeg var helt i knæ, siger den 38-årige rapper og musikproducer.

Meget personlig sang

Selvom han og makkeren Kent ’Kenno’ Pedersen har lavet nummeret sammen, betyder det især meget for Lasse Kramhøft, der brugte sit eget liv som inspiration til sangen.  

- Det er en sang, jeg oprindeligt skrev om mit eget parforhold, og om at man skal passe på hinanden, og den måde Hanne sang den på ramte mig lige i hjertet. Det var helt vildt at hø re den i en stille soul-version,fortæller han.

Hanne Boel er ikke den eneste, der har bevæget 'Toppen af poppen'-deltagere med sin sang. Peter A.G. fik også en tåre i øjenkrogen, da Ida Corr, som er hans tidligere korsanger, fortolkede det populære Gnags-nummer 'Når jeg bliver gammel'. 

Hør den version her: 

Peter A.G. var i øvrigt ikke den eneste, der blev rørt at nummeret - det gjorde en helt masse danskere nemlig også, og faktisk er Ida Corrs version blevet så populær, at den er blevet set over en million gange på Facebook og delt i tusindvis. 

Læs hvordan Ida Corr fejrede det i artiklen her: 

Hør Djämes Brauns sange blive fortolket her