Vild med dans

I sidste uge ville Fauli bare væk, men nu: Omdansen har gjort mig stærkere

Søren Fauli og Karina Frimodt klarede frisag i årets første omdans i 'Vild med dans'. Nu ser filminstruktøren positivt på omdansen.

Hans smil var lige så bredt, som hans cv er det.

Instruktør, reklamemand, radiovært og altmuligmand Søren Fauli var som forvandlet, da han fredag aften gik på gulvet i 'Vild med dans'.

Valsen, som ellers sikrede ham og partneren Karina Frimodt en plads i omdans sidste fredag, gik meget bedre end sidst. Faktisk var den også god nok til, at parret overlevede omdansen og klarede sig videre til næste danserunde.

Efter programmet fredag aften kunne Søren Fauli formå at se det positive i at skulle danse valsen to gangen.

- Jeg er taknemmelig for, jeg stod i den situation. Jeg har lært rigtig meget af det. I sidste uge var jeg helt til hundene, jeg måtte bare væk og ud. Men at have været dér og så rejse sig fra det, det gør altså en stærkere, sagde Søren Fauli til TV 2, mens Karina Frimodt tilføjede med et smil:

- Jeg ville godt have været den foruden.

{"metadata":{"program":"2","couple":"S%26oslash%3Bren%20Fauli%20%26%20Karina%20Frimodt","dance_style":"Vals","published":1474055962665}}

Fandt smilet frem

Søren Fauli lagde ikke skjul på sin ærgrelse, da seerne trods pæne dommerpoint sendte ham i omdans i sidste uge. Men allerede næste dag besluttede han sig for at se fremad.

- Jeg fandt en "zen" og sagde, "nu må det gå, som det går". Og jeg synes faktisk, vi klarede os bedre i dag. Der var meget mere smil i dag. Jeg troede simpelthen, jeg smilede meget i sidste uge, men så jeg det derhjemme og så, at det gjorde jeg slet ikke, sagde Søren Fauli.

Mens Søren Fauli og Karina Frimodt altså er videre i 'Vild med dans', blev det fredag aften et farvel til designeren Nicholas Nybro og Luise Crone Dons, der måtte forlade konkurrencen som det første par i år.

Se 'Vild med dans' igen næste fredag klokken 20 på TV 2.

{"metadata":{"program":"2","couple":"Nicholas%20Nybro%20%26%20Luise%20Crone%20Dons","dance_style":"Vals","published":1474051282703}}