Vild med dans

Ingen fejring til Sarah: Skal møde på arbejde klokken seks

Det er ikke meget, bokseren Sarah Mahfoud får lov til at fejre i aften. Hun skal nemlig på arbejde i morgen tidlig.

Hun dansede løs i en orange pallietbesat kjole. Hun fik det højeste antal point i aften sammen med sin dansepartner Morten Kjeldgaard. Men lige efter 'Vild med dans' fredag aften skulle hun blot hjem og på hovedet i seng. 

For bokseren Sarah Mahfoud skal nemlig op på arbejde lørdag morgen klokken seks..

- Men jeg tager den (festen) i næste uge forhåbentlig, siger hun i et smil til TV 2.

Om aftenens debut på dansegulvet og de mange point fra dommerne siger danseparret.

- Jeg har det helt vildt jo. Jeg er så taknemmelig for de karakterer, der er blevet givet og for at have Morten som min dansepartner, siger Sarah Mahfoud.

- Jeg synes, at det er helt vildt. Det var så overvældende, jeg tænkte 'er det rigtigt' og 'hvad sker der'?. Jeg turde ikke rigtigt tro på det. Så jeg ved ikke, om man kan mærke, at jeg er glad? Det tror jeg godt, at man kan, siger en fuldstændig ekstatisk Morten Kjeldgaard.

Og da de bliver spurgt, om de holder niveauet til næste gang, svarer de:

- Så må vi leve op til det næste gang også. Det er planen, og vi vil gøre vores bedste, siger Sarah Mahfoud. 

Gense Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaards cha-cha-cha og deres besøg i vores confessionbox her.