Vild med dans

Se videoen: Gorm har styr på sine trin, men her træder Sofie Kruuse forkert

Gorm Wisweh og Sofie Kruuse TV 2 Bornholm

På fredag debuterer den bornholmske pizzakonge Gorm Wisweh i 'Vild med Dans'. Tirsdag viste han fødeøen frem for sin dansepartner Sofie Kruuse.

På fredag skifter den bornholmske kok Gorm Wisweh pizzapanden ud med et sæt nypolerede dansesko.

Det sker når han sammen med sin dansepartner Sofie Kruuse skal forsøge at gøre indtryk på dommere og tv-seere i 'Vild med dans'.

Gorm Wisweh er ikke uvant med tv-mediet. Han er en hyppig gæst i diverse tv-køkkener. Blandt andet i 'Go' morgen Danmark', hvor han i foråret var så uheldig, at han snittede et lille stykke af en finger under en direkte udsendelse.

Men et snit i fingeren har dog ikke forhindret ham i at stille op til den populære tv-serie, hvor han nu skal træde dansen sammen med Sofie Kruuse en række fredage.

Tirsdag havde de to dansepartnere dog bevæget sig uden for træningslokalet.

Mor var ikke hjemme

Sofie Kruuse har aldrig været på Bornholm tidligere. Men det ændrede sig, da de to ved 8-tiden tirsdag morgen landede i Bornholms Lufthavn. Derfra gik turen i en lejet bil ud i den smukke sensommer på solskinsøen.

Første stop på turen var i Østermarie. Her driver Gorms mor, Kit Wisweh, fru Petersens Café. Et sted mange bornholmere kender for et stort udvalg af kage og alt godt til eftermiddagskaffen. Mor var dog ikke hjemme i caféen for at hilse på hverken søn eller dansepartner.

Inden Gorm havde meldt sin ankomst havde hun nemlig planlagt en tur til Grønland. Så mens de to 'Vild med Dans'-deltagere var på besøg, opholdt hun sig mange tusinde kilometer borte.

I haven skulle parret vise en smagsprøve af deres cha-cha-cha, men det gik ikke helt efter planen. Det var dog ikke Gorm Wisweh, der kom til at træde forkert, men derimod Sofie Kruuse. Se klippet her.

Vild med havedans i Østermarie

Gorm Wisweh, der deltager i denne sæsons "Vild med Dans", tog sig i dag en svingom med sin dansepartner Sofie Kruuse i baghaven hos Fru Petersens Café i Østermarie.

Posted by TV 2/Bornholm on Tuesday, September 13, 2016

Besøgte Hammershus

Mens Gorm og Sofie opholdt sig i moderens hjem, blev der kigget og kommenteret godt og grundigt på hendes dukkesamling og en stak gamle Se og Hør-blade. Gorm kunne fortælle, at han synes, at de gamle Se og Hør blade var meget mandschauvinistiske, og Sofie kunne fortælle, at hendes egen mor ville elske at se det hjem de opholdt sig i.

Derefter gik turen ud på Bornholm igen. Kursen blev denne gang sat mod en af de store turistattraktioner, Hammershus.

Resten af dagen gik med at hilse på Gorms gamle venner og besigtigelse af ”personlige” steder. Desuden bød resten af rundturen også en på en optagelse på den regionale tv-station – TV 2/Bornholm.

Se Gorm Wisweh og Sofie Kruuse indtage dansegulvet i 'Vild med dans' nu på fredag klokken 20 på TV 2.