Kendte

Her er castet til Frank og Caspers nye film - kan du genkende skuespillerne bag sminken?

Casper og Frank offentliggør castet til deres kommende film DAN-DREAM.

Nu afslører de to bedste venner, Casper Christensen og Frank Hvam, hvilke skuespillere de har lokket med om bord til deres nye film, der har fået titlen DAN-DREAM  - og hvorfor makkerparret har slækket lidt på den personlige hygiejne de seneste par uger.

Sidstenævnte har man bemærket, hvis man følger Casper Christensen på Instagram. Ja, det er Frank Hvam med et luns kød i hånden herunder:

Og det kan også være svært at genkende resten af castet fra det første pressebillede alene. Men det giver alt sammen mening, da filmen foregår i 80'erne, og samtlige skuespillere derfor er sminket til ugenkendelighed. 

Ud over Casper og Frank består castet af de faste samarbejdskolleger, Mia Lyhne og Lars Hjortshøj, som makkerparret har arbejdet sammen med i Klovn - og hvad angår Lars Hjorthøj stort set alle projekter, de har lavet, siden Mandrillaftalen. 

Derudover spiller Peter Gantzler, Stine Schröder Jensen, Louise Yaa Aisin, Jacob Lohmann og Niclas Vessel Kølpin med i filmen. Sidst har også Magnus Milang, som du måske bedst kender som den ene halvdel af komikerdouen 'Danish Dynamite', en bærende rolle i DAN-DREAM. Nu uden arm tilsyneladende.

En komedie om Janteloven

Hvis man forventer noget a la 'Klovn 4', så kan man dog godt tro om igen.

DAN-DREAM er en spillefilm om en 'dansk drøm' om en flok pionerer, der i begyndelsen af 80'erne forsøger at gøre det umulige og sætter sig for at bygge verdens første elbil. Og det på trods af at man i Danmark ikke har nogen form for erfaring i bilproduktion.

Filmen instrueres af Jesper Rofelt, som har været en del af en række påopulære tv-koncepter 'Drengene Fra Angora' og 'Piger på Prøveløsladelse'.

Optagelserne til filmen er i fuld gang på Fyn. Biografpremieren er sat til den 30. marts 2017.