Cecilie Lassen gift i weekenden: Se billederne fra brylluppet

'Danmark har talent'-dommer Cecilie Lassen og sanger Silas Bjerregaard er blevet mand og kone, men parret har for travlt til bryllupsrejse.

Over tre dage fejrede Cecilie Lassen og Turboweekend-sangeren Silas Bjerregaard kærligheden og ægteskabet i selskab med omkring 90 venner og familie.

Det har taget nogle dage at fordøje oplevelsen efterfølgende, fortæller 'Danmark har talent'-dommeren til TV 2.

- Jeg er ikke rigtigt landet rent sjæleligt endnu, siger hun.  

Lørdag blev parret viet i et grønt omrĂĄde i midten af Bornholm i 23 graders solskin.

-  Nu var det godt vejr, og sĂĄ virkede et kæmpe gammelt egetræ som den helt rigtige kulisse. Det var lækkert at være i kontakt med naturen pĂĄ sĂĄdan en dag. Det var meget eventyrligt, fortæller hun.

Hun beskriver de to som spirituelle og ikke religiøse, og det sommerlige vejr afgjorde, at ceremonien skulle holdes udenfor.

Var helt rolig

Der var ingen nerver pĂĄ, da Cecilie Lassen blev fulgt op af sin far til musikervenners toner, fortæller hun.

- Jeg sĂĄ jo bare mine bedste venner og familie, og jeg sĂĄ Silas, og sĂĄ blev jeg bare rolig.

Blandt de mange indslag under festen, der blev afholdt pĂĄ det bornholmske sted 'Kyllingemoderen' ved Christianshøjkroen, var der en særlig hyldest, der rørte Cecilie Lassen.

- Jeg kneb mange tĂĄrer, men allermest da mine venner fra den Kongelige Ballet, dansede til et stykke musik, der hedder 'The Man I Love', fortæller hun. 

- De taler mit sprog. Ord kan mange ting, men absolut ikke alt. Slet ikke nĂĄr man er danser. Det er en af de største oplevelser, jeg har fĂĄet i mit liv. Jeg er vokset op med de mennesker, og de er det tætteste, man kommer pĂĄ søskende, fortæller hun. 

Arbejdslivet venter allerede

Parret, der begge er 34 ĂĄr gamle, mødte hinanden pĂĄ en blind date i 2013. 

Daten blev dengang arrangeret af en fælles ven, multikunstneren Frederik Valentin, som lørdag var udnævnt til ceremonimester. Han fremførte et eventyr om de to, som han havde komponeret særligt til lejligheden, mens "Jette fra kommunen" stod for det praktiske og formelle. 

Hverdagen melder sig til gengæld allerede, for der er ikke meget tid til at nyde hvedebrødsdagene eller til at tage pĂĄ bryllupsrejse i.

 Vi fik 10 hvedebrødstimer pĂĄ Bornholm, sĂĄ det mĂĄ vi have til gode

Cecilie Lassen

Allerede i morgen, onsdag, begynder de første optagelser til næste omgang 'Danmark har talent' for Cecilie Lassen, mens Silas Bjerregaard har travlt med sit andet band - trioen Mantua - der udkom med deres første single 'Feel The Wheels' i starten af september. 

- Vi fik 10 hvedebrødstimer pĂĄ Bornholm, sĂĄ det mĂĄ vi have til gode. Vi har valgt ikke at planlægge noget, sĂĄ vi gemmer det til en anden gang, fortæller hun. 

Her kan du se flere billeder fra vielsen. Cecilie Lassen skiftede undervejs brudekjole til en mere dansevenlig version, og Silas Bjerregaard sluttede sin tale til bruden af med at bryde ud i sang: