Vild med dans

Seerne reddede Lene Beier fra omdans: Nu skal jeg have styr på nerverne

Nerverne spillede tv-værten Lene Beier et puds i 'Vild med dans'-premieren fredag aften. Nu ser hun og partneren Frederik Nonnemann fremad.

Hun har ikke lagt skjul på, hvor nervøs hun har været for at indtage dansegulvet i 'Vild med dans'.

Og nerverne endte da også med at fylde for meget i tv-værten Lene Beiers hoved, da hun sammen med sin dansepartner Frederik Nonnemann fredag aften dansede en vals i premieren på 'Vild med dans'.

Ni point og en sidsteplads hos dommerne var, hvad det kunne blive til. Men de gav dog også Lene Beier opmuntrende ord med på vejen.

- Det er bare med at komme op på hesten og gøre det. Du har det i dig, men du skal også turde at kaste dig ud i det, sagde Jens Werner blandt andet.

Trods sidstepladsen hos dommerne undgik Lene Beier og Frederik Nonnemann næste uges omdans, som seerne i stedet sendte Søren Fauli og Karina Frimodt i.

Derfor skal der nu helt nye og ekstra stærke batterier i Lene Beier, sagde Frederik Nonnemann efter programmet. Beier selv vil bruge de kommende uger på at få styr på sine nerver.

 - Jeg skal have styr på de nerver, så jeg ikke ryster så meget som i dag og har svært ved at finde fokus. Det ville være rarere virkelig at kunne nyde det og slappe af i det stedet for hele tiden at tænke "shit, hvad sker der nu", sagde Lene Beier efter programmet og prøvede samtidig at se positivt på de ni point fra dommerne.

- Vi startede på 0, 0, 0 og 0, så ni er faktisk ok, lød det.

Se hele interviewet med Lene Beier og Frederik Nonnemann i videoen øverst og se deres reaktion umiddelbart efter deres vals i videoen her.

Dinesen bedst fra start

Bedst i 'Vild med dans'-premieren fredag aften gik det for Mille Dinesen og Mads Vad, der scorede hele 19 point for deres cha-cha-cha. Også Mathias Käki og Mille Funk imponerede dommerne og indkasserede 16 point for deres vals.

Næste fredag skal de sidste seks par i årets dansekonkurrence på gulvet, og det første par i skal sendes ud. Se 'Vild med dans' fredag klokken 20 på TV 2.