Vild med dans

Mille Dinesen satte konkurrenterne til vægs: Stik mig to timers søvn og en fadøl

Bookmakerfavoritten Mille Dinesen levede i dén grad op til favoritværdigheden, da hun fredag aften indtog dansegulvet i 'Vild med dans'.

- Hold da helt op! Det var så flot.

'Vild med dans'-dommeren Anne Laxholm var sammen med det øvrige dommerpanel dybt imponeret over skuespilleren Mille Dinesen og partneren Mads Vads første dans på dansegulvet fredag aften.

Hele 19 point af dommerne opnåede parret for deres energiske cha-cha-cha og endte dermed øverst på pointavlen i premiereprogrammet.

En forløsning på de seneste cirka tre ugers hårde træning. 

- Vi har jo stået i træningslokalet, og vi har været i sådan en boble, hvor det heldigvis er gået den rigtige vej, og jeg har udviklet mig og blevet bedre og bedre. Men jeg har ikke vidst, hvor jeg var i forhold til alle andre, sagde Mille Dinesen efter programmet til TV 2 og roste samtidig sin partner for hans arbejde.

Mads Vad var da heller ikke sen til at sende roser den anden vej.

- Der var rigtig flot kropsarbejde, flotte fødder og flotte knæ. Jeg synes virkelig, du havde lært at danse cha-cha-cha, sagde han til Mille Dinesen.

Se hele interviewet med Mille Dinesen og Mads Vad i videoen øverst og se deres cha-cha-cha i videoen her.

Fejrer succesen med fadøl

Hvor godt hun end befinder sig i både træningslokalet og altså nu også på dansegulvet, havde Mille Dinesen dog alligevel et par særlige ønsker.

- Giv mig lige bare to timers søvn snart, Mads, sagde hun med et smil og tilføjede senere, da hun blev spurgt om, hvordan hun skulle komme videre fra succesen på dansegulvet:

- Jeg går ud og tager en fadøl.

Mens Mille Dinesen og Mads Vad altså strøg sikkert videre fra første runde i 'Vild med dans', endte instruktøren Søren Fauli og hans partner, Karina Frimodt, i omdans, hvor de først kender modstanderparret i næste uge.

Se 'Vild med dans' fredag klokken 20 på TV 2.