Vild med dans

Ændret i forhold til sidste år: Sådan bliver premieren på 'Vild med dans'

Halvdelen af årets par skal på gulvet, når 13. sæson af 'Vild med dans' har premiere på TV 2 fredag den 9. september. Og så kommer Burhan G forbi.

Når Sarah Grünewald og Claus Elming fredag aften byder op til dans i en spritny sæson af 'Vild med dans', bliver det med et brag af et premiereprogram.

Burhan G lægger nemlig vejen forbi og optræder med sin nye single 'Lucy', ligesom der også vil være livemusik fra duoen L.I.G.A, der optræder med deres hit 'Sexii' under en af aftenens danse.

Ingen stemmes ud

Modsat sidste år skal kun seks af årets i alt 12 par i konkurrence i premiereprogrammet, mens de øvrige seks par blot skal danse en fællesdans og så ellers først i konkurrence i næste uge. Det betyder altså, at ingen par stemmes ud i premiereprogrammet.

Dog skal det par, der sammenlagt får færrest point hos de fire dommere og seerne fredag aften, i omdans næste fredag mod det par, der opnår den laveste score i program to. Dermed skal parret med færrest point altså vente en uge på at komme i omdans.

Dette skal parrene danse fredag aften.

Cha-cha-cha

  • Julie Berthelsen og Marc Mariboe Christensen (danser til 'Adventure of a Lifetime' af Coldplay)
  • Mille Dinesen og Mads Vad (danser til 'Sexii' af L.I.G.A - live i studiet)
  • Patrick Jørgensen og Jenna Bagge (danser til 'The Way You Make Me Feel' af Michael Jackson)

Vals

  • Lene Beier og Frederik Nonnemann (danser til 'One Year of Love' af Queen)
  • Mathias Käki og Mille Funk (danser til 'He'll Have To Go' af Nat King Cole)
  • Søren Fauli og Karina Frimodt (danser til 'A New Day Has Come' af Celine Dion)

Astrid Krag måtte vente en uge

I 'Vild med dans' for to år siden måtte socialdemokraten Astrid Krag og partneren Thomas Evers Poulsen indkassere de laveste point i det første program og efterfølgende vente en hel uge på at komme i omdans.

Her mødte de komikeren Thomas Wivel og Katrine Bonde, som endte med at tabe omdansen og dermed røg ud som det første par. Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen endte derimod på en flot tredjeplads.

Se Astrid Krag og Thomas Evers Poulsens allerførste dans, en vals, i videoen her.