Kendte

Aqua genforenes igen: Er klar til en række koncerter i 2017

Det danske band Aqua samles til festen 'Vi elsker 90'erne 2017', der turnerer rundt i hele landet.

Kan man elske 90'erne uden at elske Aqua?

Det er højst usandsynligt. For det danske band var toneangivende ikke kun i Danmark, men også i udlandet, da de sidst i 90'erne havde deres debutalbum 'Aquarium'.

Jeg er utrolig glad for at kunne sige, at de bliver hovednavnet til i hvert fald ti af vores koncerter i 2017.

Riffi Haddaoui, stifteren af 'Vi elsker 90'erne'

Nu genforenes bandet så til en lang række koncerter rundt omkring i landet i 2017 som en del af 'Vi elsker 90'erne'. Det skriver en-dagsfestivallen i en pressemeddelse. Stifteren af 'Vi elsker 90'erne', Riffi Haddaoui, har angiveligt arbejdet tre år på at få Aqua til at optræde på festivalen.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg længe har arbejdet på, at få Aqua til at optræde til 'Vi elsker 90'erne'. Aqua er et af de allerstørste danske verdens navne, vi nogensinde har haft, og 'Vi elsker 90'erne' er verdens største 90'erne fester, så selvfølgelig skal Aqua optræde hos os, siger han i pressemeddelsen. 

- Jeg er utrolig glad for at kunne sige, at de bliver hovednavnet til i hvert fald ti af vores koncerter i 2017.

Agua i 2001 til Danish Music Awards.

Samlet for første gang i 5 år

Sidst bandet optrådte samlet i Danmark var tilbage i 2011. Og René Diff siger i pressemeddelsen, at han er helt klar. 

- Vi glæder os til at optræde for de danske fans til 'Vi elsker 90'erne' koncerterne. Vi kunne ikke forestille os et bedre set-up i Danmark end 'Vi elsker 90'erne', så nu gælder det om at komme i form og være klar til at trykke den af på scenen, siger han.

Aqua skal ligeledes være en del af 1-dagsfestivalens ekspanderingen til udlandet. I 2017 vil koncertgængerne også kunne opleve navne som Haddaway, Dr. Alban, Infernal, Scooter, Me&My, Blå Øjne, Jokeren, Captain Hollywood Project, M People, DJ Sash, Peter Andre og mange flere.