TV 2 CHARLIE

Sådan har du aldrig set Støjberg: Ikke dygtig nok til at være... sig selv

Med masser af selvironi medvirker integrationsminister Inger Støjberg (V) i en sketch om sig selv i 'Charlies Revygalla'.

Hun har været sommerrevyernes absolutte yndlingsoffer - og elsket det.

Derfor har integrationsminister Inger Støjberg (V) takket ja til at medvirke i en sketch om sig selv ved prisuddelingen 'Charlies Revygalla', der hylder årets bedste præstationer inden for revygenren, og som bliver sendt på TV 2 CHARLIE nu på lørdag. 

I sketchen, som du kan se i sin fulde længde i videoen øverst, dukker Inger Støjberg op til en undervisningstime på "Støjberg Skolen", hvor en række af landets revyskuespillere er i gang med at blive undervist i, hvordan de skal parodiere integrationsministeren.

- Hun stiller sig altid med ret spredte ben, hun skyder hagen frem, lidt ned mod brystet. Hun lægger hænderne over kors på maven, armene klistrer ind langs siden. Og når hun forklarer noget, understreger hun det ved at lave en "fødselsåbning" med hænderne, lyder det fra underviser Warny Mandrup.

"Er du syrer, er der gebyrer"

Først forsøger Lise Baastrup fra Cirkusrevyen sig med replikker som "er du syrer, er der gebyrer", men begår én alvorlig fejl. Bedre går det for Leif Maibom fra Sønderborg Sommer Revy, der med korrekt benstilling og tilpas bidskhed leverer replikker som:

- I Danmark har vi hjerterum til alle... med dansk pas. Kommer man uden dansk pas, så er guldplomber og sølvmønter værtindegaver til familien Danmark.

Den rigtige Inger Støjberg ser forundret til, mens skuespillerne parodierer hende, og da hun afbryder undervisningen, får hun naturligvis at vide, at hun ikke er god nok til at være... Inger Støjberg.

Elsker et godmodigt drilleri

Medvirkenen i sketchen har ligget lige til højrebenet for integrationsministeren, der aldrig har været bange for at lave grin med sig selv.

Da Tivolis Tam Tam-revy havde premiere tidligere på sommeren, sagde en storsmilende Inger Støjberg da også følgende om at være revyoffer.

- Jeg er typen, der elsker et godmodigt drilleri. Jeg er vokset op med godmodigt drilleri derhjemme, min far drillede rigtig, rigtig meget. Det kan jeg godt lide, og derfor synes jeg også, det er smigrende og rigtigt sjovt, sagde Inger Støjberg til TV 2.

Se 'Charlies Revygalla'

Sketchen med Inger Støjberg er blot et af utallige humoristiske indslag i 'Charlies Revygalla', der sendes på TV 2 CHARLIE lørdag den 3. september klokken 20.50.

Værter på showet er Camilla Miehe-Renard og Søren Pilmark, og de byder på en række af de sjoveste indslag fra sommerens revyer.

Showet blev optaget allerede sidste weekend, og vinderne af årets revypriser er derfor allerede kendt.

Årets vindere er:

  • Årets Revy 2016: Kerteminderevyen
  • Årets parodi: Ulf Pilgaard for Cirkusrevyen
  • Årets talent: Lise Baastrup for Cirkusrevyen
  • Årets kvindelige kunstner: Bodil Jørgensen for Tam Tam i Glassalen
  • Årets mandlige kunstner: Kim Hammelsvang for Kerteminderevyen
Prisen for Årets Revy 2016 gik til folkene bag Kerteminderevyen på Fyn.