Vild med dans

Se videoen: Her går det helt i kiks for 'Vild med dans'-parret

De fik én simpel opgave, men alligevel måtte 'Vild med dans'-parret Nicholas Nybro og Luise Crone Dons tage videoen om igen og igen. Og igen.

- Hej, jeg hedder Nicholas. Hej, jeg hedder Luise.

Så langt så godt.

Men derfra gik det ellers helt galt for designeren Nicholas Nybro og hans partner i 'Vild med dans', Luise Crone Dons, da de skulle indspille deres præsentationsvideo til tv2.dk. 

De havde fået til opgave at stille hinanden spørgsmålet "hvad er din største danseoplevelse", og mens størstedelen af årets 12 'Vild med dans'-par klarede den opgave i ét forsøg, så gik det noget anderledes for Nicholas og Luise.

For da de to humørbomber først snublede én gang i detaljen om, at Luise Crone Dons har deltaget i VM i latin i den østrigske by Innsbruck, ja så gik det galt igen og igen og igen.

Se videoen øverst, hvor det til sidst lykkes de to dansere at få fortalt, hvad deres største danseoplevelse egentlig har været.

Hvis tur er det?

Hvis der er en, der er vant til at begå sig på tv og vide, hvornår han er på, så er det 'Go' morgen Danmark'-kokken Gorm Wisweh.

Men da han skulle indspille sin præsentationsvideo sammen med partneren Sofie Kruuse, så kom han pludselig også i tvivl om, hvem af de to der skulle tale først.

Se videoen af de to herunder og find ud af, hvad der mon har været Gorm og Sofies største danseoplevelser.

'Vild med dans' har premiere på TV 2 fredag den 9. september.