Peter A.G. snupper Fallulahs sang: Nej nej, det kan han da ikke

Peter A.G. var ligeglad med god "Toppen af poppen-skik", da han valgte at fortolke en sang af Ida Corr, som seerne allerede havde hørt.

Der bliver fuldstændig stille i lokalet, og sangerinden Ida Corrs smil stivner en smule, da Peter A.G. i ’Toppen af poppen’ rejser sig op og fortæller, hvilken af hendes sange, han nu vil fortolke.

Han har valgt nummeret ’I Found Her’, men lige præcis den sang har de otte kunstnere allerede hørt tidligere på dagen. Den sang Fallulah nemlig også.

- ’I Found her? Har vi ikke lige hørt den?, siger Ida Corr forbavset.

- Først tænkte jeg, må man det? Men så tænkte jeg, at det er så typisk Peter. Fordi han har en ide og en mission, med det han vil lave, og det kan der ikke skubbes ved. Der ved han altså, hvad han vil lave, tilføjer hun til TV 2.

Toppen af poppen 2016

Følg 'Toppen af poppen' på Facebook her.

Troede, han sagde forkert

Ida Corrs forbavselse er dog intet imod Fallulahs reaktion, da hun hører, at Peter har valgt samme sang som hende:

- Den har jeg ligesom lavet! Så jeg troede faktisk, at han sagde forkert, jeg tænkte ”Nejnej, det kan han da ikke, siger hun.

I 'Toppen af poppen' får hver kunstner sine sange fortolket af de andre deltagere, men det hører til sjældenhederne, at deltagerne vælger de samme sange. 

Hverken Fallulah eller Ida Corr behøvede dog at frygte en kedelig gentagelse af samme sang. Peter A.G. havde nemlig omskrevet nummeret fuldstændig og sang på dansk.

"Fallulahs sang var bedre end min egen"

{"metadata":{"program":"1","published":1472127027950}}

Ida Corr var begejstret for begge numre, men fortæller, at Fallulahs sang faktisk var den, der rørte hende allermest på den dag. 

- Fallulah ramte mig sindssygt hårdt med hendes fortolkning. Det hele gik op i en højere endhed, og det er ret vildt at blive forstået på den måde. Jeg synes, sangen var bedre end min egen version, fordi hun favnede den skrøbelighed, nummeret har. Det, synes jeg, var helt genialt, siger Ida Corr til TV 2.

{"metadata":{"program":"1","published":1472127027950}}

Næste gang er det holdets alderspræsident Peter A.G., der skal have sine sange fortolket. Du kan allerede nu se programmet på TV 2 PLAY.