Vild med dans

'Vild med dans'-stjerne dansede splitternøgen på Buddy Holly

Skuespilleren Mathias Käki og hans partner i 'Vild med dans', Mille Funk, løfter sløret for deres sjoveste danseoplevelser.

"Fra bas-arm til gentleman."

Det er det hashtag, skuespilleren Mathias Käki bruger om de billeder og videoer, han og 'Vild med dans'-partneren Mille Funk deler på deres sociale medier.

For ikke alene skal den 22-årige 'Norskov'-skuespiller lære at danse, han skal også forsøge at finde frem til den mere voksne mand i sit ellers mere gavtyv-agtige jeg.

En af Mathias Käkis hidtil største - og nærmest eneste - danseoplevelser er nemlig en rigtig drengerøvs-episode fra diskoteket Buddy Holly i hans hjemby, Frederikshavn.

Her kunne man vinde en flaske sprut i en dansekonkurrence. Og hvis man ikke rigtig bryder sig om at danse, men gerne vil have fingrene i flasken, hvad gør man så?

- Vi begyndte at tage tøjet af og endte så med at stå oven på skuldrene af hinanden, som Gud har skabt os. Og vi endte da også med at vinde, fortæller Mathias Käki med et grin til TV 2.

Mathias Käki er årets yngste deltager i 'Vild med dans'. Her ses han med sin dansepartner Mille Funk.

Klædt ud som gris

Dansepartneren Mille Funk har godt nok ikke danset nøgen, men hun har alligevel haft en pudsig optræden som danser.

Da 200 års-dagen for forfatteren H.C. Andersens fødselsdag skulle fejres med et stort show i Parken i København i 2005, var Mille Funk nemlig en af danserne bag verdensstjernen Tina Turner, da hun optrådte.

Mille Funk bag en af grisemaskerne sammen med sangerinden Tina Turner i Parken i 2005.

- Jeg var klædt ud som gris og skulle så danse i det her grisekostume. Jeg er ret glad for, jeg har en maske på, så man ikke kan se, det er mig, siger Mille Funk.

Mathias Käki og Mille Funk er i fuld gang med at træne op til deres første dans i 'Vild med dans', som har premiere fredag 9. september på TV 2.

Se, hvordan det står til i træningslokalet i videoen her og se, hvordan det så ud, da de to mødte hinanden allerførste gang i videoen herunder.