Sådan fik Janice fra 'Venner' sit grin

16x9
Maggie Wheeler spillede Janice gennem 10 år af Venner-serien. Foto: Screenshot / ITV

Skuespilleren bag rollen som Chandlers kæreste i 'Friends' åbner op omkring den høje, nasale latter, vi alle husker. Og hendes stemme overrasker.

- OH MY GOD!

Skuespilleren bag den altid begejstrede Janice, der indimellem var kærester med Chandler Bing i tv-serien 'Venner', afslører i et nyt interview med ITV, hvor det karakteristiske grin kommer fra.

Det skriver Time.com.

I tv-interviewet kan man også høre, at 55-årige Maggie Wheeler slet ikke lyder som den karakterer, hun spillede i tv-serien.

Skuespilleren fortæller, at 'Janice' udviklede sig efterhånden, som forfatterne bag showet skabte hende, og at latteren opstod spontant. 

- Grinet kom naturligt den første gang, vi øvede, fordi jeg havde brug for at finde en måde at grine på, fordi Matthew Perry (som spillede Chandler Bing i serien, red) er så sjov, siger skuespilleren.

Skjulte hendes rigtige latter

Derfor var det højlydte grin en måde at overdøve hendes egen latter på, når medskuespilleren blev for morsom, afslører hun.  

- Da jeg arbejdede med ham, vidste jeg med det samme - og tænkte - at "den her fyr får mig til at grine på settet. Jeg er nødt til at være forberedt." 

Men på trods af den højlydte latter og sætninger som: 'Oh My God!' er Maggie Wheeler alligevel blevet overrasket over, hvor populær hendes rolle gik hen og blev i showet. Og at hun blev ved med at vende tilbage til tv-serien. 

- Det var en overraskelse, at hun blev ved med at have et liv i showet. Jeg var altid så begejstret, hver gang forfatterne besluttede, at jeg skulle tilbage, siger hun. 

- Det begyndte som en engangsforestilling - kom ind, lav et afsnit - og ud af det kom ti års usædvalige, sjove oplevelser. 

Udover 'Venner'-serien har Maggie Wheeler spillet med i 'Forældrefælden' fra 1998 sammen med blandt andre Lindsay Lohan, og hun lagde stemme til pigerollerne i den animerede serie 'Silverhawks' i midtfirserne.

Også Twitter har reageret med overraskelse over skuespillerens stemme, der er dybere i virkeligheden.