Kendte

Sarah Grünewald om søn med læbespalte: Jeg skjulte hans ansigt

. TV 2

Det tog Sarah Grünewald noget tid at vænne sig til, at sønnen havde læbespalte. Nu synes hun, at han er den smukkeste i verden.

Vild med Dans-værten Sarah Grünewald fik tusindvis af positive reaktioner, da hun i juni offentliggjorde et billede af sin nyfødte søn på Instagram.

I teksten til opslaget skrev hun blandt andet:

- Jeg hedder Luis og jeg er lidt af en lækker karl. Mine forældre har ihvertfald ubeskrivelig stor optur over mig! Min læbe den skal opereres i august, og det er cool, for dem der skal gøre det er de bedste i hele Norden!

Fortryder at hun ikke ville se ham

Men det var ikke alt, der var fryd og gammen, da sønnen Luis kom til verden.

Sarah Grünewalds søn er født med en dobbelt symmetrisk læbespalte og en ganespalte. Og det tog noget tid, før den populære vært havde vænnet sig til sønnens tilstand.

Det fortæller hun i et interview med Vores Børn.

– Jeg har jo set de her skrækbilleder på Google, og jeg har fået at vide, at det godt kan se lidt voldsomt ud første gang, man ser en ganespalte. Jeg vidste ikke, om han ville have hul hele vejen op til næsen. Så jeg sagde, at jeg ikke ville have ham op til mig, fortæller Sarah Grünewald til Vores Børn og fortsætter.

– Lige på det tidspunkt var jeg bange for at se, hvordan han så ud. Og jeg fortryder det. Jeg fortryder det SÅ meget.

Skjulte sønnens ansigt

Tv-værten fortæller desuden, at hun forsøgte at skjule sønnens ansigt, så andre mennesker ikke kunne se spalten i hans ansigt.

En følelse hun den dag i dag er kommet fuldstændig af med. Hun fortæller til magasinet, at hun i dag synes, at sønnen er den smukkeste i verden.

For to uger siden gennemgik Sarah Grünewalds søn en operation for læbespalte på Rigshospitalet. En operation der gik godt.