Vild med dans

Kom med i træningslokalet: Se 'Vild med dans'-parrenes egne videooptagelser

De 12 par i 'Vild med dans' er allerede i fuld gang med at øve sig på de allerførste dansetrin. Kom med i træningslokalerne her.

Der bliver trænet, svedt og grinet godt og grundigt rundt omkring i 'Vild med dans'-træningslokalerne i disse uger.

Årets 12 par i 'Vild med dans' er nemlig i fuld gang med at øve sig på dansene til premiereprogrammet, som sendes fredag den 9. september. Herunder kan du se parrenes egne videoer fra træningslokalerne. Du afspiller videoerne ved at trykke på billederne.

Særligt Søren Fauli er kommet i hård træning hos sin læremester Karina Frimodt, som tvinger ham til at lave mavebøjninger, så hun kan "få lidt muskler ind i ham", som hun skriver på Instagram.

Hos bokseren Sarah Mahfoud og hendes profesionelle partner, Morten Kjeldgaard, er det dog sidstnævnte, der har det hårdest. I hvert fald er det ham, der sveder mest af de to, kan man tydeligt se i den video, han har delt på Instagram.

Ét er at skulle lære de mange trin og kunne huske dem. Noget andet er, at lave trinene i et par stramme dansesko. Og de sko har især Lene Beier, der danser med Frederik Nonnemann, og Laura Bach, der danser med Michael Olesen, store problemer med. 

Også mændene skal danse i sko med hæl, men det lader nu ikke til at volde store problemer for sangeren Thomas Buttenschøn, der tværtimod imponerer sin partner, Mie Moltke, med sine hoftevrik. 

Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen har endnu ikke delt en video fra træningslokalet, men i stedet har den evigt kreative Evers lavet en lille video, hvori han afslører, hvad han og Kirsten Siggaards team-navn er.

Da han dansede med socialdemokraten Astrid Krag for to år siden, døbte de to sig "team blød", og sidste år kaldte han og skuespilleren Ena Spottag sig "team glad". Men hvad hedder ham og Kirsten Siggaard mon i år? Få svaret i videoen her.