Kendte

Med i ny storfilm med Morgan Freeman: Pilou Asbæk på den røde løber i Hollywood

Se det eksklusive interview med skuespilleren, der netop nu er aktuel i ny Hollywood-film.

Tirsdag aften - amerikansk tid - var der premiere på den nye Hollywood-film 'Ben-Hur', og derfor var Pilou Asbæk selvfølgelig mødt op på den røde løber sammen med resten af castet.

Men inden festivitasen gik i gang, havde TV 2 helt eksklusivt mulighed for at interviewe den danske skuespiller om hans rolle i filmen og ikke mindst, hvordan det var at spille over for den meget anerkendte skuespiller Morgan Freeman på 79 år.

Nederst i artiklen kan du se billeder fra den røde løber.

Selv om Pilou Asbæk selvfølgelig var benovet over at skulle spille sammen med legenden, var han nødt til at lægge wauw-følelsen på hylden.

- Morgan Freeman er et menneske som alle andre. Han var der for at udføre en opgave, og det var jeg også, siger Pilou Asbæk til TV 2.

Her ses Pilou Asbæk i sin rolle.

'Det er kutymen'

Han undlod dog ikke at anerkende Freemans karriere.

- Jeg gik hen til ham og sagde: 'Jeg er en stor, stor fan,' og så var det overstået. Det er sådan, kutymen er for det.

Jeg har aldrig prøvet at være med i en amerikansk film på den her måde

Pilou Asbæk, skuespiller

Selv om Pilou blandt andet har spillet med i den populære HBO-serie 'Game of thrones', var det alligevel en kæmpe oplevelse at være med i så stort et setup.

- Jeg har aldrig prøvet at være med i en amerikansk film på den her måde. At stå på et set, hvor der er brugt så mange millioner på heste og kostumer, det var fantastisk, siger han.

Øverst i artiklen kan du se Pilou Asbæk fortælle meget mere om filmen, og hvad ham og Morgan Freeman havde til fælles.

Pilou Asbæk med fødenavnet Johan Philip Asbæk fik sit folkelige gennembrud i rollen som spindokteren Kasper Juul i Adam Prices politiske dramaserie 'Borgen' i 2010. Året efter blev han udpeget som 'Shooting Star' ved filmfestivalen i Berlin.

Herunder kan du se traileren til 'Ben-Hur', som Pilou Asbæk nu er aktuel i.

Magtfuld rolle

'Ben-Hur', der altså havde amerikansk premiere tirsdag aften, er en ny version af den gamle Oscar-vindende klassisker fra 1959.

I det historiske drama, der handler om opgøret mellem to brødre, den jødiske prins Judas og hans romerskfødte adoptivbror Messala, spiller Asbæk ingen ringere end den magtfulde, romerske guvenør, Pontius Pilatus, der var med til at få Jesus korsfæstet.

Filmen har dansk premiere 1. september.