Kendte

Ingemann tilbage til Nybyggerne: - Jeg vil ikke være en papegøjevært

Den populære tv-vært er fast besluttet på at være en del af deltagernes bygge-kamp; både når det er svært og når det er en fest.

Igår mødte Peter Ingemann op på første optagedag til næste sæson af 'Nybyggerne'. Han var nervøs - det er han altid i opstarten af et nyt program, hvilket han kun synes er godt, for så skærpes sanserne, og man undgår, at det bliver 'venstrehåndsarbejde'.

Jeg vil ikke være en papegøjevært, der lige kommer ind og siger 'sæt igang'. Jeg håber, vi får en fest. Det gør vi. Fandeme så.

Peter Ingemann

Men dog ikke nær så nervøs, som han var, da han tilbage i 2013 var vært på første sæson af programmet, hvor han iøvrigt også havde debut på TV 2.

- Jeg var helt vildt nervøs. Nu havde jeg jo gået der i trygge rammer på 'Hammerslag' på DR i ni år med lille hold, og så kommer jeg ud på et tv-set, der bestod af 25 mennesker, siger Peter Ingemann til TV 2 og fortsætter:

- Det skulle jeg lige vænne mig til samtidig med, at jeg lige skulle tygge på, at jeg havde taget springet væk fra DR.

Men han forsikrer, at der gik en times tid, og så var han inde i gamet.

Fakta om Nybyggerne

Fire par skal i løbet af 10 uger skabe en personlig drømmebolig med begrænsninger på tid og penge, men ubegrænsede mængder kreativitet og knofedt.

Peter Ingemann følger de medvirkendes strabadser, når de hver uge kæmper om at vinde ekstra penge til det samlede projekt.

I finalen, der sendes live, afgør seerne via sms, hvilken familie, der vinder konkurrencen og dermed huset fra 2E Bolig.

Forbindelsen er vigtig

Nu skal han så til det igen, og han glæder sig.

- Det er et supergodt cast. De er glade og positive, og de joker allerede med hinanden til trods for, at det jo kun er et ud af de fire par, der vinder den store præmie.

Det glæder Peter Ingemann, for han er nemlig også fast besluttet på at komme ind på livet af de fire par.

- Det er vigtigt at få forbindelse til dem, så jeg kan mærke deres glæder og frustrationer, siger han og understreger:

- Jeg vil ikke være en papegøjevært, der lige kommer ind og siger 'sæt igang'. Jeg håber, vi får en fest. Det gør vi. Fandeme så.

Kæmpe mundfuld

Peter Ingemann er ikke i tvivl om, at der bliver masser af arbejde for de fire par mens optagelserne til programmet kører.

- Jeg tror ikke, man gør sig begreb om, hvor stor en mundfuld, det egentlig er, siger han og henviser til opgaven, hvor man får et 'råhus' med vinder, døre, vægge, gulv og et tag, som skal sættes i stand og indrettes.

Optagelserne til tredje sæson af 'Nybyggerne' er i fuld gang, indtil det kommer i fjernsynet, kan du gense de gamle sæsoner med henholdsvis Peter Ingemann og Puk Elgaard som vært på TV 2 Play.

Du kan også se meget mere til Peter Ingemann, når han i næste uge igen ruller over skærmen med 'Størst', som i denne sæson begynder i Houston, Texas.