Kendte

Alexandras luksusvilla solgt til stenrig 23-årig

Den stenrige Coloplast-arving Louise Find bekræfter, at hun har købt Alexandras tidligere millionvilla.

Der gik ikke længe, før den mondæne, hvide villa på Svanemøllevej, hvor Alexandra tidligere boede, blev solgt.

Huset blev sat til salg tilbage i februar, og der gik blot et par måneder, før der var fundet en køber. Dengang vidste man dog ikke, hvem køberen var. 

Men den 23-årige Coloplast-arving Louise Find bekræfter nu over for avisen BT, at hun er køberen af millionvillaen. 

Helt præcist har Louise Find måtte betale 23 millioner kroner for at blive den nye ejer. 

Udbudsprisen var sat til 25 millioner kroner, og det er dermed stort set lykkedes grevinden at få fuld pris for villaen.

For de 23 millioner får Louise Find en villa fra 1904 med røde teglsten, en grund på 1176 kvadratmeter og 356 kvadratmeter fordelt på otte værelser samt en kælder på 80 kvadratmeter med dertilhørende vinkælder - blandt andet. 

Fik huset kvit og frit

Alexandra flyttede i 2005 ind i det store, hvide palæ, efter hun var blevet separeret fra Prins Joachim i 2004 og skilt året efter.

Efter bruddet med Martin Jørgensen sidste år satte Alexandra sit hjem til salg. I første omgang havde hun fået huset kvit og frit i forbindelse med skilsmissen fra prins Joachim.

Ifølge tingbogen er der 'kun' tinglyst lån for 6.195.000 kroner, hvilket betyder, at grevinde Alexandra står til at kunne stoppe adskillige millioner i lommen efter salget. 

Boligen er ikke den eneste pragtvilla i området, men ser man på den gennemsnitlige kvadratmeterpris for området, har grevindens oprindelige salgspris på 25 millioner kroner ligget i den høje ende.

Gennemsnitligt koster en boligkvadratmeter i området 56.124 kroner, men villaen, der ligger på Svanemøllevej på Østerbro i København, var udbudt til 70.224 kroner per kvadratmeter.