GO'

Christopher: Underligt at synge om sex foran 12-14-årige piger

Sangeren og sangskriveren Christopher har mange fans, som er for unge til at forstå meningen i hans tekster. Det er lidt underligt, synes han.

En af de mest travle, danske musikere for øjeblikket er 24-årige Christopher Lund Nissen, som nok er bedst kendt under sit fornavn alene.

I løbet af sommeren har han optrådt på adskillige festivaler og koncertscener landet over. Søndag var han med til at afslutte Smukfest i Skanderborg, hvilket gjorde stort indtryk på den unge popstjerne. Det fortalte han, da han besvarede seerspørgsmål i 'Go'morgen Danmark' tirsdag.

Jeg sang da også med på en masse sange, som jeg ikke vidste, hvad handlede om, da jeg var 12-14 år.

Christopher, sanger og musiker

- Det er så sjældent, at man går på scenen, og så går ting bare op i en højere enhed. (...) Det lød godt i ørerne, der var ro på, og jeg kunne bare nyde det. Det var så fedt, siger Christopher som svar på et spørgsmål fra en seer, der gerne vil høre om hans vildeste koncertoplevelse indtil nu i denne sommer.

12-14-årige piger er ikke så skarpe til engelsk

En anden seer, Rikke Pedersen, stiller et mere bramfrit spørgsmål:

- Hvordan er det at se og høre 12-14-årige piger synge med på sange, der nogle gange omhandler sex?, spørger hun.

Men her tøver Christopher ikke med at svare:

- Det er selvfølgelig lidt underligt. Jeg tror, at de der 12-14-årige piger ikke er så skarpe til engelsk, at de forstår alle referencer fuldstændig. (...) Jeg sang da også med på en masse sange, som jeg ikke vidste, hvad handlede om, da jeg var 12-14 år, erkender Christopher og fortsætter.

- Så længe det er catchy, og så længe det gør dem i godt humør, og gør det for dem, som det skal, så synes jeg, det er så fint, konstaterer sangeren, som tilføjer, at han laver musik, som han selv elsker, uden at tage hensyn til, hvad andre synes.

Da han bliver spurgt om, hvornår og hvor han kunne have tænkt sig at være en "flue på væggen", er han til gengæld helt mundlam. 

Se Christopher svare på spørgsmål i 'Go' morgen Danmark' i videoklippene ovenfor.

Kineserne er vilde med Christopher

På trods af sin unge alder har Christopher allerede udgivet tre albummer og er netop udkommet med en ny single, 'Take me back', som allerede har givet genlyd i udlandet. Netop nu ligger den nummer ét på Spotify i Kina.

Kineserne har i det hele taget fået øjnene op for den 24-årige, blonde dansker, som til september tager på en måneds turné i landet med de knap 1,4 milliarder indbyggere.

Men inden da gælder et i de kommende uger endnu en række koncerter herhjemme, deriblandt en Fredagsrock-koncert i Tivoli og et besøg på Indian Summer Festival i Svendborg.

I klippet nedenfor synger Christopher en akustisk udgave af sit nye singlehit, 'Take me back', sammen med norske Matoma.