Kendte

Anne Hathaways opsang: Ingen skam i at tage på under graviditet

Anne Hathaway er den seneste i rækken til at råbe op. Hun er træt af forventningerne til kvindekroppen - og især forventningerne efter en graviditet.

 Anne Hathaway er træt af urealistiske kvindelige idealer. Og det er hun langt fra ene om.

Den seneste tid har et hav af kendte kvinder råbt vagt i gevær over vores besættelse af den perfekte kvindekrop.

Anne Hathaway, 33, fødte sin søn den 24. marts 2016, og hun har en klar holdning til post-baby-kropsidealer.

- Der er ingen skam i at tage på, når man er gravid - eller nogensinde. Der er ingen skam i, at det tager længere tid at tabe sig igen - hvis du overhovedet vil det, skriver skuespillerinden på Instagram.

- Og der er ikke nogen skam i at bryde sammen og endelig lave sine egne shorts, fordi de shorts fra sidste år simpelthen er for korte til denne sommers lår, fortsætter hun jokende.

Objektivisering er foruroligende

Det er ikke mere end en måned siden, at Anne Hathaways kollega Jennifer Aniston også havde fået nok af besættelsen af kvindekroppen i medierne og derfor skrev en artikel for Huffington Post

- Den objektivering og kontrol, vi udsætter kvinder for, er absurd og foruroligende. Den måde, jeg portrætteres af medierne på, er en afspejling af, hvordan vi ser kvinder generelt - sat op imod nogle skæve standarder for skønhed, skriver hun.

- Budskabet er, at piger ikke er smukke nok, medmindre de er utrolig tynde - at de ikke er vores opmærksomhed værdig, medmindre de ligner en supermodel eller skuespiller på forsiden af ​​et magasin, fortsætter hun.