Rihanna får en af gyserhistoriens mest ikoniske roller

Sangerinden Rihanna har fået en yderst prominent rolle i en stor amerikansk tv-serie.

Hårrejsende musik, ulidelig spænding og en smuk kvinde i nød. Alfred Hitchcocks film er gået over i historien som nogle af de mest ikoniske gyserfilm nogensinde.

Særligt filmen 'Psycho' fra 1960 har imponeret publikummer verden over og sat standarden for gysergenrens evne til at trække spændingen og få hårene til at rejse sig.

Sangerinden Rihanna forbinder de færreste nok med gys, men det smukke ydre derimod, kan de fleste nok blive enige om, at hun besidder. Og nu ser det ud til at R&B-stjernen og gysergenren skal forenes.

Ikonisk rolle

I hvert fald har Rihanna fået en aldeles prominent rolle i den amerikanske tv-serie 'Bates Motel' - en dramaserie, der udspiller sig kronologisk før hændelserne i Alfred Hitchcocks 'Phycho' og fokuserer på den unge, morderiske Norman Bates, der driver motellet sammen med sin mor.

På seriens officielle twitterprofil afslører Rihanna, at det er intet mindre end sekretæren Marion Crane, som den barbadosfødte stjerne skal spille.

Rihanna er angiveligt ret begejstret for serien, og det er kommet holdet bag 'Bates Motel' for øre. Det forklarede executive producer bag serien, Carlton Cuse, under Comic-Con i San Diego.

- Jeg læste en artikel, hvor hun sagde, at hun var fan af 'Bates Motel'. Vi spurgte, og hun sagde ja. Det var fantastisk, og vi er meget spændte, forklarer Carlton Cuse ifølge Huffington Post.

En af de mest kendte scener

I Hitchcocks film fra 1960 knivdræber Norman Bates Marion, spillet af skuespilleren Janet Leigh, mens hun tager et bad, og den scene er nok en af de mest kendte i filmhistorien.

Holdet bag 'Bates Motel', der har kørt siden 2013, afslørede i maj, at karakteren Marion Crane ville blive introduceret i den femte og sidste sæson, der får premiere i 2017.

Kan du ikke vente til 2017 med at se Rihanna på filmlærredet, så er det ikke første gang, hun prøver lykken som skuespiller. Rollen som Marion Crane bliver vel at mærke hendes hidtil største, men i 2012 spillede hun officeren Cora i actionfilmen 'Battleship'. Traileren kan du se herunder.