Kendte

Alene Hjemme-stjerne giver sjældent interview: Skjuler sig i europæisk storby

Macaulay Culkin blev berømt for Alene Hjemme-filmene, men gider ikke opmærksomheden, der stadig forfølger ham. Her kan du læse, hvad han laver i dag.

Den lille dreng Kevin, der bliver glemt af sine forældre, og derfor må klare sig selv mod to tyveknægte med sine kreative påfund, tog verden med storm i starten af halvfemserne. 

Skuespilleren Macaulay Culkin slog efterfølgende sit navn fast med syvtommersøm med hovedroller i populære film som 'My Girl' og 'Richie Rich'. 

Han holder helst lav profil i dag, men det er alligevel lykkedes den britiske avis The Guardian at mødes med den tidligere barnestjerne.

Pensioneret

Anledningen for interviewet er et slags 'comeback' for den 35-årige skuespiller ifølge hans publicist.

Han er med i en reklamefilm for prissammenligningssiden 'Compare The Market', men det lyder ikke som om, Macaulay Culkin brænder for at komme tilbage på lærredet.

- Jeg har aldrig haft et problem med at sige, at jeg ikke har noget på bedding. Måske holder jeg fri næste år, siger den kontrastfyldte skuespiller til avisen.

Tidligere på året konstaterede han da også overfor magasinet Vulture, at "jeg er en mand i midt-30erne, der i bund og grund er gået på pension".  

Den tidligere barnestjerne medvirker alligevel indimellem i projekter som eksempelvis stemme i stop motion-komedieserien Robot Chicken, en syret version af Aladdin og som sig selv i Zoolander 2. Men han er mere interesseret i kunst og i at skrive end at være skuespiller, fortæller han.

Macaulay Culkin og skuespilleren Mila Kunis datede i en årrække. Her ses de ved Michael Jacksons begravelse i 2009. Mila Kunis har for nylig sagt i et interview med Howard Stern, at fans altid begyndte at skrige, når de så Alene Hjemme-stjernen.

Bor i Paris

Macaulay Culkin tilbringer i dag meget af sin tid i Paris, hvor han kan leve nogenlunde i fred for de reserverede franskmænd. 

Til Vulture har han fortalt, at han skiftevis bor i Frankrig og New York, og han først troede, at ingen vidste, hvem han var i den europæiske storby. 

- Det viser sig, at de genkendte mig, de var bare ligeglade. Jeg tænkte "hvor har I mennesker været hele mit liv?"

'Alene Hjemme'-stjernen oplever selv 26 år efter filmsuccesen, at når han bliver genkendt, så bliver han virkelig genkendt. Og det var tilfældet for nylig: 

- Jeg var gået hen ad den forkerte gade, havde samlet et følge og pludselig var der 20 paparazzier. Så dukkede folk med kameratelefoner op. Jeg synes ikke, jeg er det værd, siger han til The Guardian.

Det fremgår ikke af artiklen, hvilken by det foregik i, men når Alene Hjemme-stjernen er i New York, går han helst på gaden klokken 4 om morgenen for at undgå den opmærksomhed, han tiltrækker.

Berømmelsen og alt det, der fulgte i kølvandet har dog ikke fået Macaulay Culkin til at fortryde noget.

- Det har ført til, at jeg er blevet den person, jeg er, og jeg kan godt lide mig. Så jeg ville ikke ændre noget, siger han til avisen.

Øverst på siden kan du se den nye reklamefilm med Macaulay Culkin. 

Macaulay Culkin blev verdensberømt for rollen som Kevin McCallister i Alene Hjemme-filmene. Her er han alene i New York.