'Vild med dans'-stjerne får nyt navn: Det hedder Mie Moltke nu

Den professionelle danser Mie Moltke har fået et nyt mellemnavn som en hyldest til sin afdøde mormor.

I ti år har vi kendt hende som Mie Moltke.

Men for nylig fik den populære 'Vild med dans'-danser sig et helt nyt mellemnavn, så hun nu officielt hedder Mie Martha Moltke.

- Jeg har taget det efter min mormor, som hed Elsa Martha. Hun døde for nylig af alderdom, men jeg nåede heldigvis at få fortalt hende, at jeg har taget hendes pigenavn. Min mor gjorde det samme for nogle år tilbage, så jeg synes, det er rigtig dejligt, at det er noget, min mor og jeg nu har sammen for at mindes min mormor, siger Mie Martha Moltke til TV 2.

Den 34-årige danser tilføjede mellemnavnet i anledning af, at hun alligevel skulle have fjernet efternavnet Yde, som hun giftede sig til, da hun i 2011 sagde ja til skuespilleren Lai Yde. De to gik fra hinanden sidste år, og nu er de sidste papirer altså ordnet.

Noget har ændret sig

Navneforandringen er ikke foretaget hos en numerolog, men alligevel har Mie Martha Moltke fået sit nye navn tjekket hos nogle spirituelle venner. De har fortalt hende, at navnet vil gøre en forskel for hende, og det oplever hun da også allerede selv, er tilfældet.

- Man kan sige meget om alt det med navneændringer. Men for mig gør det en forskel, at jeg hedder noget andet. Det giver mig en fornemmelse af, at noget har ændret sig i mit liv, siger hun.

I 'Vild med dans' sidste år opnåede Mie Martha Moltke sin næstbedste placering i de ti år, hun har deltaget i programmet. Sammen med sangeren James Sampson dansede hun sig til en femteplads. Især parrets rumba vakte jubel hos dommerne, som belønnede dem med 36 ud af 40 point.

Se rumbaen øverst i artiklen.