Landmand søger kærlighed

Landmanden Ole har fundet den store kærlighed - nu skal han giftes

Ole var med i 'Landmand søger kærlighed' i håb om at finde sig en partner for livet. Noget tyder på, at hans drøm er gået i opfyldelse.

Det er ikke mere end 5 uger siden, vi sidst hørte fra en af de fem landmænd, der sidste efterår åbnede døren ind til deres kærlighedsliv, usikkerheder, følelser og udfordringer i datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed'.

Her kunne 23-årige Søren nemlig fortælle, at han er blevet kærester med Henriette, der i programmet var på date med landmands-kollegaen Thomas.

Gik på knæ

Og nu er der nyt fra landmands-stablen igen. Den nok mest omtalte landmand af dem alle, Ole, skal nemlig giftes med Gitte.

Selv om der i programmet ikke var nogen tvivl om, at den økologiske landmand Ole havde et virkelig godt øje til Gitte, så var det ikke ham, der var på knæ tilbage i februar måned.

Det var Gitte.

- Hun friede til mig på skuddag (24. februar, red.). Nu hvor jeg ikke kunne tage mig sammen, måtte hun jo gøre det, ellers ville der gå fire år, før hun kunne fri, fortæller Ole Andersen til TV 2.

Brugte tre forsøg

På gården lidt uden for Kolding gik Gitte på knæ foran Ole og spurgte, om han ville giftes med hende. Og det krævede faktisk et par forsøg, før det lykkedes.

- Jeg kom til at grine, hver gang jeg gik i gang, og så grinede Ole også. Men da vi så nærmede os midnat, måtte jeg jo få det gjort, siger Gitte til TV 2.

Efter Ole selvfølgelig havde sagt ja, skålede de i champagne.

Gitte fortæller, at hun var nervøs, inden hun skulle fri, fordi det blandt andet føltes så uvirkeligt, for som hun selv siger, har hun 'jo ikke prøvet det før'.

Hun havde heller aldrig troet, at det skulle ende på denne måde, da hun meldte sig til 'Landmand søger kærlighed'. Faktisk gik der lang tid, før hun troede på, at hun havde en chance hos Ole.

Det kom ikke som en stor overraskelse for Ole, at Gitte friede. Alligevel blev han rigtig glad for, at hun modigt satte sig på knæ.

- Det var da dejligt. Jeg blev rigtig glad, siger Ole på sin egen helt underspillede måde.

Decemberbryllup

Det var ikke noget, han og Gitte havde talt så meget om inden, men et bryllup havde dog alligevel været på tale.

- Vi har snakket om, at hvis der sker den ene noget, så vil vi gerne sikre den anden. Og der er den nemmeste måde jo at gifte sig.

10. juli var det et år siden, at de mødte hinanden, og derfor vil Gitte gerne have, at brylluppet også skal være den 10. Men først til december, for Ole er nødt til at have høsten, og hvad der dertil hører sig, overstået.

- Jeg har travlt for tiden, forklarer Ole.

Han har været gift før, og dengang blev han det på et rådhus.

- Gitte og jeg skal giftes i kirken, fortæller han.

Kvinderne forsvandt

De fleste husker ham nok for de store udfordringer, han havde med at holde kvinderne på gården. Først smuttede Susanne, fordi hun syntes, det var grænseoverskridende, at Ole og Gitte havde hygget sig under dynerne om natten.

 - Jeg kan ikke rigtig forstå, at det er sket. Det ligger virkelig langt ud over mine grænser, så jeg har det meget mærkeligt med det, sagde Susanne til TV 2 dengang.

Og der gik ikke længe, før Alice også valgte at trække sig. Hun følte, at Ole allerede 'havde valgt', og hun ville beskytte sig selv ved ikke at skulle stå i en situation, hvor hun ville blive såret over at blive valgt fra.

Men de to afhoppere betød jo så, at Ole aldrig behøvede at vælge Gitte, fordi hun var den eneste, der blev på hans gård.

- Det er der nogen, der har stukket lidt til. De har sagt 'nå, der var jo ikke andre tilbage'. Men det havde ikke noget at gøre med, at det kun var Gitte, der var tilbage. Det synes jeg er vigtigt at få med, sagde Ole efter sidste afsnit og erkendte samtidig, at han også var svær at læse, da de tre kvinder besøgte ham på gården, fordi han følte, han skulle dele opmærksomheden lige mellem Susanne, Alice og Gitte.

Afslørede hemmelighed

Og vi kan nok heller ikke komme uden om, at Ole stjal danskernes opmærksomhed, da han modigt valgte at stå frem og fortælle, at han gik i swingerklub.

Den skulle Gitte og Alice lige sluge, men det skræmte altså ikke Gitte helt væk, selv om hun siden har sagt, at hun ikke brød sig om det.

Derfor har Ole også 'lagt det på hylden', for som han selv siger, 'kan man ikke få det hele'.

- Det dur vist ikke rigtig, sagde Ole med en smule ærgrelse i stemmen, efter programmet var slut. Her havde de været nede og besøge et par fra swingerklubben, og Gitte følte sig ikke godt tilpas i det.

- Sådan er det. Man kan ikke få det hele jo. Man må træffe nogle valg sommetider, og det her har fyldt meget i Gittes hoved siden - det er vist ikke nogen hemmelighed, lød det.