Kendte

'Vild med dans'-boss stopper på TV 2

Underholdningsredaktør på TV 2, Gitte Madsen, forlader sin stilling.

Hun har de seneste 13 år stået i spidsen for nogle af TV 2's største underholdningsprogrammer som 'Vild med dans', 'Toppen af poppen' og 'Dagens mand'.

Men nu forlader TV 2's underholdningsredaktør Gitte Madsen sin stilling.

Det oplyser kanalchef for TV 2, Lotte Lindegaard.

- De seneste par år har vi haft et målrettet fokus på først dokumentargenren og siden livsstil, og nu er turen kommet til vores underholdningsprogrammer. Vi er i god ro og orden blevet enige med Gitte Madsen om, at vore veje skilles, og at andre kræfter skal overtage det fremtidige arbejde på området, siger Lotte Lindegaard og fortsætter:

- Gitte har ydet en solid indsats i sine 13 år på TV 2. Med 'Vild med dans' som kronen på værket har hun stået i spidsen for en række af underholdningsprogrammer, der som fyrtårne har været med til at tegne hovedkanalens sendeflade i en lang årrække. Vi ønsker Gitte alt mulig held og lykke med fremtiden - og siger tusind tak for den store indsats.

Kendt fra medierne

Gitte Madsen har som ansvarlig for især 'Vild med dans' udtalt sig adskillige gange til medierne, særligt i forbindelse med Allan Simonsens deltagelse i 'Vild med dans' i 2013. 

Herudover vil seerne måske kunne huske hende som en af livsstilseksperterne i programmet 'Den 6. sans', som kørte på TV 2 i perioden 2002-2005.

Om fratrædelsen siger Gitte Madsen selv:

- Jeg er så stolt af TV 2 og det arbejde, jeg har været en del af i 13 år. Derfor respekterer jeg også fuldt ud - og er faktisk enig i - at det nu er tiden til, at der sker noget andet. For underholdningen på TV 2, såvel som for mig personligt. Det glæder jeg mig til at komme i gang med.

TV 2 vil hurtigst muligt finde en ny underholdningsredaktør, oplyser kanalchef Lotte Lindegaard.