Otte vilde måneder: Nu skal tre søstre stå på stor scene i hjembyen

De har indtaget den ene scene efter den anden, og i dag indtager de NorthSide Festival. Mød Velvet Volume her.

- Vores tilgang til musikken er kærlig og ærlig.

Sådan lyder det fra de tre søstre Noa, Naomi og Nataja Lachmi, som spiller hård rock i deres eget band, Velvet Volume.

De er henholdsvis 19, 19 og 17 år gamle, men har alligevel allerede spillet på flere festivaler, udsolgt koncerter og ikke mindst til 'Kronprinsparrets Priser' sidste efterår. Denne koncert udløste et langt og stående bifald, og lige siden har Noa og Naomi Lachmi, der er tvillingesøstre, og Nataja Lachmi, der er lillesøster, imponeret igen og igen.

Med andre ord har de seneste otte måneder været vilde og spækket med oplevelser for dem.

- Der skete rigtig mange ting i efteråret, og så begyndte det at gå hurtigt - men på en fed måde, siger Noa Lachmi, da TV 2 møder pigerne inden deres koncert på NorthSide Festival i Aarhus.

Og her er Naomi Lachmi enig:

- Det er stadig på en kontrolleret måde.

Velvet Volume til P6 Beat Rocker i DRs Koncerthuset i starten af december i 2015.
Velvet Volume til P6 Beat Rocker i DRs Koncerthuset i starten af december i 2015. Foto: Torben Christensen / Scanpix Denmark

'Det føles naturligt'

Selv om berømmelsen har været overvældende, så har de tre søstre på en måde været forberedte på den. De har i hvert fald længe haft et mål om at kunne spille musik for tusindvis af mennesker.

- Måden, vi arbejder med musik på, føles så naturlig. Det er så tæt på os, og vi er alle sammen om det hele tiden. Det virker meget naturligt og rigtigt. Vi har os selv med i det hele, forklarer Noa Lachmi.

- Vi har jo spillet musik hele vores liv, så vi har siden, vi har været rigtig små vidst, at vi gerne ville være 'rockstjerner' eller musikere i hvert fald. Nu har vi spillet i så lang tid, at vores berømmelse har haft en fast opadgående kurve, siger Nataja Lachmi, der lige har fået overstået en årsprøve på gymnasiet.

Øverst i artiklen kan du se interviewet med Velvet Volume. Herunder kan du lære Noa, Naomi og Nataja Lachmi lidt bedre at kende.

I klippet skal de pege på den person, som eksempelvis har mest temperament - og det er overraskende enige.

Eksamenslæsning og festivaler

Noa, Naomi og Nataja Lachmi er vokset op i Aarhus Nord og går i dag på Katedralskolen inde i centrum af Aarhus. Her er Noa og Naomi ved at færdiggøre deres eksaminer, så de kan få den røde hue på og efterfølgende for alvor koncentrere sig om musikken.

- Det er ret hårdt at skulle fokusere på to ting på en gang, men vi klarer det, og det er planlagt og struktureret. Vi vil rigtig gerne blive færdige, vi glæder os sindssygt meget, siger Naomi Lachmi.

Det har hjulpet på eksamenslæsningen, at der har været mulighed for at få et break med musikken.

Velvet Volume spiller på NorthSide Festival søndag klokken 15.00 på P6 Beat-scenen. Herunder kan du se, hvem der ellers spiller og har spillet på NorthSide samt på Tinderbox, Roskilde Festival og Smukfest.

Disse kunstnere spiller på NorthSide i 2016
Disse kunstnere spiller på Tinderbox i 2016
Disse kunstnere spiller på Roskilde Festival i 2016
Disse kunstnere spiller på Smukfest 2016