Kendte

Volbeat stormer frem på hitlisterne: Overhaler Lukas Graham i USA

Det er ikke kun Lukas Graham, der kan. Volbeat beviser i den grad nu, at de har også har indtaget verden.

Drake, Beyoncé og Paul Simon slår dem, men til gengæld har danske Volbeat overhalet både Lukas Graham, Rihanna og Adele på den amerikanske Billboard-albumhitliste, hvor gruppen i denne uge går ind på en fjerdeplads med sit nyeste album 'Seal the Deal & Let's Boogie'.

Ikke nok med, at bandet stormer opad på den amerikanske hitliste, så ligger Volbeat også nummer ét i Østrig, Belgien, Finland, Tyskland, Sverige, Schweiz og Danmark - og for første gang i gruppens historie er de også at finde på den prestigefyldte top 20-albumhitliste i Storbritannien.

Slår egen rekord

Med fjerdepladsen i USA slår Volbeat dermed sin egen rekord. Det forrige album 'Outlaw Gentlemen & Shady Ladies' nåede nemlig "kun" en niendeplads, men opnåede samtidig en Grammy-nominering i kategorien 'Best Metal Performance'.

Volbeats indtog i toppen af alverdens hitlister kommer kun få måneder efter, at Lukas Graham også har mænget sig med de største, internationale kunstnere på de mest prestigefyldte hitlister. Lukas Graham peakede på en tredjeplads og ligger i denne uge nummer 35 på den amerikanske albumhitliste.

Volbeat består af Jon Larsen, amerikanske Rob Caggiano, Kaspar Boye Larsen og forsanger Michael Poulsen. Sidstnævnte var onsdag morgen i 'Go' morgen Danmark' for at fortælle om rejsen fra den dybe metal-verden til toppen af hitlisterne.

Michael Poulsen var onsdag morgen i 'Go' morgen Danmark', hvor han fortalte om rejsen fra den dybe metal-verden til toppen af de populære hitlister.

Se, hvad han sagde i klippet øverst i artiklen.

Volbeat har to koncerter på dansk jord hen over sommeren - på henholdvis Tinderbox i Odense, hvor de spiller fredag 25. juni sent om aftenen og onsdag 29. juni på Nibe Festival i Nordjylland.

Derudover viser deres tourplan, at de skal spille adskillige koncerter i Europa og USA, hvor blandt andet koncerten i Minneapolis allerede er udsolgt.