Kendte

Grevinde Alexandra festede med prinsesse Marie

Grevinde Alexandra fejrede Prinsesse Marie til hendes 40 års fødselsdag. Scanpix

Grevinde Alexandra var blandt de flere end 100 gæster, der fejrede prinsesse Maries 40-års fødselsdag.

Lørdag eftermiddag kort før klokken 16 strømmede gæster fra nær og fjern til Emiliekildevej i Klampenborg, hvor der skulle være stor fest for prinsesse Marie.

Prinsessen fyldte 40 år i februar, men selve fejringen havde hun udskudt til en solrig sommerdag.

Da grevinde Alexandra i 2014 fyldte 50 år i 2014, var både prins Joachim og prinsesse Marie ligeledes med til at fejre hende ved en stor fest i København.

Godt forhold til hele kongefamilien

Prinsesse Marie har aldrig lagt skjul på, at forholdet til Joachims ekskone er rigtig godt.

SE BILLEDERNE: Grevinde Alexandra i 50 farvestrålende outfits

I et interview med BILLED-BLADET i 2013 fortalte grevinde Alexandra blandt andet følgende om sit forhold til prinseparret:

- Jeg synes virkelig, at prins Joachim og jeg har et super forhold. Jeg har altid set sådan på det, at hvis vi ikke kunne have et godt ægteskab, så har vi det næstbedste. Et godt forhold og en supergod skilsmisse! Da vi skulle igennem krisen, da håbede jeg, at vi kunne komme ud på den anden side og måske være rollemodeller for, hvordan man kan tackle det, som jo er noget af det tungeste i ens liv. Og jeg synes virkelig, at det er lykkedes for os.

LÆS MERE: Badehotellets Rosalinde Mynster forelsket i ny kæreste

Grevinde Alexandra fortalte også, at hun har det rigtig godt med prinsesse Marie, og at hun er tryg ved, at hun også tager sig af de to store prinser.

– Jeg er rigtig glad for, at vi har klaret det. At vi ud af den krise og gennem de tunge og sorte tider har formået at skabe en familiesituation, som fungerer godt for os. Hvor vi alle sammen er glade og kan fungere sammen. Prins Joachim har det rigtig godt med Martin (red. Martin Jørgensen blev skilt fra grevinde Alexandra sidste år), og jeg har det rigtig godt med prinsesse Marie. Det kan jeg kun være glad for. Og jeg ved, at prinsessen er der for mine drenge, hvis de har brug for det. Hun om nogen ved jo, hvordan det er at være skilsmissebarn, så hun håndterer dem rigtig godt, og det er jeg lykkelig for, udtalte grevinde Alexandra.

Mange kendte gæster

Udover grevinde Alexandra var der en række andre velkendte ansigter blandt gæsterne til den store fødselsdag i Klampenborg. Bl.a. kronprins Frederik, prins Gustav og Carina Axelsson, Caroline Fleming, Remee, Dennis Knudsen og en masse andre venner.

Kronprinsesse Mary var forhindret i at deltage, da hun var på landsøvelse med Hjemmeværnet i Fredericia.

Da klokken var rundet 19.00, blev der skruet op for musikken, og haven omkring prinseparrets villa udgjorde rammen for den store fest.

LÆS MERE: Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik fik gæster til middag på Amalienborg.

Artiklen blev oprindeligt publiceret på BILLED-BLADET, Aller Media.