Kendte

Så meget har grevinde Alexandra tjent på villa-salg

Salgsprisen på grevindens millionvilla er netop blevet tinglyst. Læs her, hvad Alexandra har tjent på hussalget.

Den mondæne, hvide villa på Svanemøllevej er ikke længere den tidligere prinsesses hjem. I februar tidligere på året satte hun sin villa til salg, og der gik blot et par måneder, før der var fundet en køber. Dengang ville ejendomsmægleren Kristian Lützau dog ikke løfte sløret for, hvad villaen var blevet solgt for.

Men nu er salgsprisen tinglyst, og derfor er det blevet afsløret, at villaen er blevet solgt for 23.000.000 kroner. Det skriver Boliga.

Udbudsprisen var sat til 25 millioner kroner, og det er dermed stort set lykkedes grevinden at få fuld pris for villaen.

Fik huset kvit og frit

Alexandra flyttede i 2005 ind i det store, hvide palæ, efter hun var blevet separeret fra Prins Joachim i 2004 og skilt året efter.

Efter bruddet med Martin Jørgensen sidste år, satte Alexandra for to måneder siden sit hjem til salg igen til en udbudspris på 25 millioner kroner. I første omgang fik hun huset kvit og frit i forbindelse med skilsmissen fra prins Joachim.

Ifølge tingbogen er der 'kun' tinglyst lån for 6.195.000 kroner, hvilket betyder, at grevinde Alexandra står til at kunne stoppe små 17 millioner i lommen.

Otte værelser og vinkælder

Boligen er ikke den eneste pragtvilla i området, men ser man på den gennemsnitlige kvadratmeterpris for området, har grevindens oprindelige salgspris på 25 millioner kroner ligget i den høje ende.

Gennemsnitligt koster en boligkvadratmeter i området 56.124 kroner, men villaen, der ligger på Svanemøllevej på Østerbro i København, var udbudt til 70.224 kroner per kvadratmeter.

Den nye ejer får man ifølge salgsopstillingen en villa fra 1904 med røde teglsten, en grund på 1176 kvadratmeter og 356 kvadratmeter fordelt på otte værelser samt en kælder på 80 kvadratmeter med dertilhørende vinkælder.

Uvist hvor hun skal bo

Det er stadig uvist, hvor grevinden skal bo nu. Men efter huset blev sat til salg, kommenterede grevinden selv sin boligsitation:

- Jeg er heller ikke begyndt at kigge, lød det fra Alexandra.

Men det var også før, en ny familie var på vej til at overtage hendes hus.