Natholdet

Hey politiker! Sådan lukker man munden på Clement Kjersgaard

Det lader til, at Medina kunne lære politikerne en ting eller to om, hvordan man håndterer politikernes største fjende Clement Kjersgaard.

Justitsminister Søren Pind, Liberal Alliances Mette Bock og ikke mindst Alternativets politiske leder, Uffe Elbæk, har alle meldt ud, at de ikke længere ønsker at lade sig interviewe af det sproglige lyntog Clement Kjersgaard. 

Det var Uffe Elbæk, som først sagde stop, efter et interview i tv-værtens eget program 'Vi ses hos Clement' på Danmarks Radio, hvor politikeren følte sig uretfærdig behandlet af Kjersgaard.

Men frem for at boykotte tv-værten skulle de tre politikere måske gå lidt mere løsningorienteret til værks - måske endda med hjælp fra Medina.

Det lader nemlig til, at Medina har knækket koden for, hvordan man snor den benhårde tv-vært rundt om sin lillefinger. Beviset finder du i klippet øverst i artiklen, hvor Medina er på besøg i 'Vi ses hos Clement'.

Øjnene er sjælens spejl

Det afslørende øjeblik blev opdaget af en vaks Natholdet-seer, der sendte klippet ind til Anders Breinholt og resten af Natholdet. Klippet blev vist i torsdagens program, hvor en anden politiker, nemlig Pernille Skipper, havde taget plads i gæstestolen.

Helt specifikt opstår øjeblikket, da Medina skal gengive en bid sangtekst for Clement Kjersgaard, hvorefter hun bliver en smule betuttet, hvilket åbenlyst gør Clement en smule betuttet. Situationen bliver faktisk så akavet, at Clement Kjersgaard for en gang skyld slet ikke siger noget.

Dermed har Medina gjort, hvad ingen politiker nogensinde har lykkedes med - at lukke munden på tv-værten. 

Så politiker! Næste gang, du bliver præsenteret for et svært spørgsmål, skal du bare fnise, pille ved dit hår, blinke med øjenvipperne, synge en Medina-sang eller bare være Medina. Det kan da ikke være så svært.

Sort snak: Kan du forstå, hvad damen siger?

Klippet med Medina og Clement blev vist i forbindelse med det faste indslag 'Klippehjulet', som rigtignok spiller på navnet 'Lykkehjulet'.

Derfor blev Pernille Skipper og seerne også beriget med et andet klip fra et møde i Transportministeriet.

Her var en kvinde til stede, nærmere bestemt borgmesteren i Gladsaxe Kommune, Karin Holst, som i sit interview med TV 2 Lorry ikke gav noget mening overhovedet. Paradoksalt nok da hun svarer på et spørgsmål om klarhed. Bedøm selv i klippet herunder.