Landmand søger kærlighed

Nu er landmanden Søren fundet sammen med en af de andre landmænds date

Han fandt ikke kærligheden i 'Landmand søger kærlighed'... og dog.

Den 23-årige landmand Søren, der sidste år søgte en kæreste i 'Landmand søger kærlighed', har nu fundet en pige. Og det er ikke hvem som helst, for pigen, han har kastet sin kærlighed på - og omvendt - er nemlig Henriette, der var på date med landmanden Thomas.

Søren og Henriette mødte hinanden til Reality Awards i starten af året. Snakken gik godt mellem dem, og det bemærkede Thomas. 

- Mig og Thomas fulgtes hjem, og i bilen spurgte han mig, om jeg ikke syntes, Henriette var en sød pige. Og det er hun jo, så han fiskede lidt efter, om hun ikke kunne være noget for mig, siger Søren til TV 2.

Tilfældig kærlighed

Det havde Søren ikke lige tænkt på før, men snakken med Thomas satte nogle tanker i gang.

- Jeg ansøgte hende på Facebook dagen efter, og så godkendte hun mig heldigvis. Vi har egentlig skrevet sammen hver dag lige siden.

'Landmand søger kærlighed' er netop i gang med at blive optaget igen. I videoen her kan du møde sæson tres nye landmænd.

Søren havde slet ikke regnet med at skulle finde kærligheden iblandt landmandspigerne, efter programmet var overstået. Hans drøm har siden været, at kærligheden skulle opstå ved tilfældigheder:

- Og det kan man da roligt sige, at den gjorde mellem mig og Henriette.

Holder vi hinanden ud?

Søren og Henriette bor i hver deres henholdsvis hus og lejlighed, men afstanden mellem dem er ikke stor, og derfor sover de sammen om aftenen. Søren fortæller, at det næste skridt ville være at flytte sammen, men at der nok går lidt tid endnu:

- Nu skal vi jo også lige se, om vi kan holde hinanden ud -  det tror jeg nu nok, vi kan, griner Søren.

Sidst vi hørte til Søren, var lige efter sidste sæson af 'Landmand søger kærlighed' stoppede. Her havde han valgt Elisabeth i sidste program, men endte med at have kontakt med Mette, som han havde fravalgt.

Men det endte altså ikke med et forhold. Efter programmet fik han en masse henvendelser fra piger, men dengang fortalte Søren til TV 2, at det var svært at gennemskue, om der var en reel interesse fra pigerne, eller om den bundede i, at han havde været i fjernsynet.