Kendte

TV 2-kok snittede sin fingertip af på direkte tv: Skjulte blodbad under bordet

Tv-kokken Gorm havde i morges et lille snitteuheld på direkte tv. Men det afholdt ham bestemt ikke fra at fortsætte madlavningen.

- AV for helvede!

Kiggede man godt efter i ’Go’ morgen Danmark’ tirsdag morgen, kunne man se, hvordan kokken Gorm Wisweh snittede spidsen af sin ene finger af, da han skulle skære nogle fuldkornstortilla ud til chips.

Kun et lille udbrud og et hop kom der fra kokken, der ellers helt cool snakkede videre om sin mad.

Ernæringseksperten Michelle Kristensen stod lige ved siden af Gorm Wisweh, da det skete, og hun lagde også mærke til uheldet:

- Ej, Gorm for helvede', sagde hun lige så stille og fnisede.

Og netop fordi Michelle Kristensen skulle tage over i indslaget, ville Gorm Wisweh ikke afbryde for at få skyllet og tjekket sin finger:

- Hun var i gang, så jeg ville ikke afbryde hende. Men det var godt nok lidt svært at administrere lige i øjeblikket, for det blødte fuldstændig sindssygt, siger Gorm Wisweh til TV 2.

Et blodbad under bordet

Han fortæller også, at han før har prøvet at skære sig på tv, hvor han er stoppet op og sagt, at han var nødt til at tage en handske på. Men i 'Go' morgen Danmark' er indslagene meget tæt pakket, og derfor følte han ikke, der lige var tid til det.

Gorm er medejer af gorm's, der serverer pizzaer, blandt andet efter Gorms mors opskrifter. gorm's ligger flere steder i København.

I stedet skyndte han sig at tage sin hånd ned under bordpladen, og her holdte han den blodige hånd under hele indslaget, mens han med den anden hånd håndterede både råvarer og stegepande.

- Først tænkte jeg; for fanden, det var godt nok meget, og bagefter tænkte jeg; nu kan jeg jo kun lave noget med en hånd, hvordan gør jeg det, uden det ser helt mærkeligt ud.

- Jeg vidste, at der var et blodbad under bordet, så jeg holdt hånden væk fra kameravinklen.

Se, hvordan det hele foregik i klippet øverst i artiklen.

Men faktisk skar Gorm Wisweh et rimeligt stort stykke af sin finger af.

- Jeg startede midt på neglen, og så skar jeg hele vejen over blommen. Men det er ikke hele neglen, der mangler, for jeg skar skrådt ned over fingeren, fortæller han.

Fanget på snapchat

TV 2's techredaktør David Guldager var også på besøg i 'Go' morgen Danmark', og han fangede Gorm Wisweh efter optagelserne var ovre, og han havde fået forbinding på fingeren.

Det blev selvfølgelig snappet og sendt ud i cyberspace. Nedenfor kan du se snappen, hvor du både kan se blod og ikke mindst høre, hvad det er, Gorm Wisweh går og leder efter.

De mange år som kok har i den grad hærdet Gorm Wisweh, der fortæller, at han skærer sig slemt en til to gange om året, hvilket er uundgåeligt, når man arbejder med knive hver dag.

- Hver tredje år skal man måske lige syes, men altså, det er ikke værre end som så. Jeg er ikke nervøs for min finger denne gang.