Fødselsdagsflop: Dansk presse skred i protest fra Tori Spellings fest

Både hovedpersonen og en række danske kendte lod vente på sig så længe, at pressen i protest pakkede sammen og tog hjem.

Tori Spelling, der er bedst kendt for sin rolle som Donna Martin i ungdomsserien 'Beverly Hills 90210', er så vild med Danmark, at hun besluttede sig for at fejre sin 43 års fødselsdag i landet.

Det gjorde hun så torsdag aften på Næsbyholm Slot vest for Næstved, og her havde 'helt almindelige mennesker' mulighed for at komme med til den fine fest og spise med de kendte - hvis de altså hostede op med knapt 2000 kroner.

Øverst i artiklen kan du se Tori Spelling og hendes mand Dean McDermott fortælle om, hvad de elsker ved Danmark. Klippet er fra ELLE Style Awards 17. maj - dagen efter hendes fødseldsag.

På grund af den fornemme gæsteliste var journalister og fotografer fra Se & Hør, Billed-Bladet, B.T., TV Øst og Sjællandske mødte op for blandt andet at tage billeder af de kendte. Men det endte helt anderledes.

Laaang ventetid

For de kendte dukkede ikke op, og aftenens hovedperson Tori Spelling kom heller ikke forbi den røde løber. Ifølge sn.dk begyndte pressen at blive utålmodige over at skulle stå og vente, og derfor kom værtsparret Morten Lund og Christel Winther ud og beklagede.

- Normalt har jeg altid styr på, hvem der kommer og hvornår, så det her er ikke så rart. Jeg talte med Claus Hjelmbak tidligere i dag, hvor han bekræftede gæstelisten, så jeg ved ikke, hvad der er sket, undskyldte Christel Winther ifølge sn.dk, mens Morten Lund fortalte, at 'det var ude af deres hænder', fordi der i dagens anledning var en mellemmand på. 

Her står journalister og fotografer og venter uden for Næsbyholm Slot.
Her står journalister og fotografer og venter uden for Næsbyholm Slot. Foto: Emil Hougaard / Scanpix Denmark

Mellemmanden var festarrangøren Claus Hjelmbak, der har boet i USA, siden han var teenager. Han forsøgte at imødekomme den utilfredse presse med champagne og mad, men det hjalp ikke just på spørgsmålet om, hvornår Tori Spelling ville møde op.

Udvandrede fra arrangementet

Her havde pressen ifølge sn.dk ventet i over en time. Ifølge mediet opstod et optrin mellem Claus Hjelmbak og en fotograf, der ville have garanti for, at Beverly Hills-skuespilleren ville komme ud til dem inden for et kvarter, hvis ikke han skulle køre hjem.

Flere ventenden journalister. Den røde løber anes i baggrunden.
Flere ventenden journalister. Den røde løber anes i baggrunden. Foto: Emil Hougaard / Scanpix Denmark
Her ses festarrangøren Claus Hjelmbak. Billedet er fra 2009.
Her ses festarrangøren Claus Hjelmbak. Billedet er fra 2009. Foto: Anders Debel Hansen / Scanpix Denmark

Claus Hjelmbak, der krævede en undskyldning i to omgange for den tone, som fotografen fremsatte sit krav i, men det nægtede fotografen.

- Så må I gå. Jeg får security (sikkerhedsvagter, red.) ud, sagde festarrangøren ifølge sn.dk, inden han vendte om på hælene.

Men det skulle få konsekvenser for dækningen af hans arrangement. For den fremmødte presse besluttede sig derefter kollektivt for at forlade arrangementet, og om Tori Spelling dukkede op på den røde løber den aften, vides derfor ikke.

Forberedelser var i fuld gang, før gæsterne skulle ankomme.
Forberedelser var i fuld gang, før gæsterne skulle ankomme. Foto: Emil Hougaard / Scanpix Denmark