Kendte

Legendariske bands danner ny supergruppe: Første koncertdato er klar

Det populære - ja, nærmest kulte - band har angiveligt slået sig sammen med Public Enemy og Cypress Hill.

For et par dage siden gik en ny hjemmeside i luften, som eftersigende gik ned få timer efter, fordi der var for meget trafik på siden. Hjemmesiden hedder Prophetsofrage og tæller ned til 1. juni med hashtagget 'TAKETHEPOWERBACK'.

Lynhurtigt begyndte håbefulde rygter verden over at svirre og pludselig dukkede en masse plakater med hjemmesidens logo op rundt omkring i Los Angeles, hvor Rage Against the Machine-medlemmerne bor og holder til.

Var det et udtryk for, at det funky og meget politiske rap/metal-band ville gendannes efter en pause siden 2011? Det konkluderede flere udenlandske medier i hvert fald. 

Populær forsanger mangler

Kilder har fortalt til Billboard, at man ikke kun kan opleve Rage Against the Machine i den nærmeste fremtid, men også Public Enemy og Cypress Hill.

Eller det vil sige; guitaristen Tom Morello, basisten Tim Commerford og trommeslageren Brad Wilk fra Rage Against the Machine slår sig sammen med Chuck D fra Public Enemy og B-Real fra Cypress Hill og danner supergruppen Prophets of Rage, og de vil angiveligt optræde med sange fra alle tre bands.

Det forlyder dog desværre, at forsangeren fra Rage Against the Machine Zack de la Rocha med den karakteristiske stemme ikke er med i genforeningen og fusionen af de tre bands.

Derudover skriver Billboard, at gruppen vil spille sin debutkoncert 3. juni på spillestedet Hollywood Palladium og deefter vil drage på turné.

Nedenfor kan du se deres nok allerstørste hit, som de i denne video spiller til deres sidste livekoncert i 2011.