Kendte

Nu trækkes playboy-grundlægger ind i Bill Cosby-sag

Playboy-grundlæggeren Hugh Hefner trækkes ind i en af Bill Cosbys sager, fordi den seksuelle krænkelse angiveligt fandt sted i Playboy Mansion.

Da modellen Chloe Goins var 17 år gammel tilbage i 2008, blev hun angiveligt seksuelt krænket af komikeren Bill Cosby. Og nu er Playboy-grundlæggeren Hugh Hefner blevet hevet ind i sagen. Det skriver Huffington Post.

Det sker, fordi overfaldet angiveligt skulle have fundet sted i Playboy Mansion. Her skulle den dengang 17-årige Chloe Goins have mødt Bill Cosby, hvorefter han bedøvede modellen gennem hendes drink. Herefter vågnede hun op med bare bryster, mens Bill Cosby angiveligt var i gang med at sutte på hendes tæer uden bukser på.

Og det overfald mener den nu 26-årige Chloe Goins, at Hugh Hefner havde sin del i. Delvist fordi han på tidspunktet for overfaldet boede i Playboy Mansion, fordi han introducerede Chloe Goins for alkohol, selvom hun var 17, fordi han introducerede hende for Cosby og ifølge anklageskriftet fordi:

'Han vidste eller burde have vidst, at Bill Cosby havde en tilbøjelighed til at beruse eller bedøve unge kvinder, hvorefter han udnytter dem seksuelt og mod deres vilje, mens de er bevidstløse'. 

'Mærket for livet' 

Modellen Chloe Goins fortæller i anklageskriftet, at hun er 'chokeret, såret, psykisk påvirket og beskadiget', fordi hun blev udsat for overfaldet i så ung en alder. Det har ifølge anklageskriftet været med til at give hende en livslang skade. 

Chloe Goins valgte ifølge hende selv at lade være med at sige noget efter overfaldet, fordi den ven, der havde taget hende med til festen, fik hende overbevist om, at der ikke ville komme noget godt ud af det. 

Men som så mange af de andre kvinder, som er stået frem med deres fortællinger om Bill Cosby, fik Chloe Goins modet til at fortælle sin historie, på grund af de mange andre kvinder, der har stået frem. 

Tre andre kvinder blev overfaldet i Playboy Mansion

Ifølge Huffington Post er der tre andre kvinder, der tager del i anklagen mod Hugh Heffner. Kvinderne skulle angiveligt også være blevet bedøvet og seksuelt forulempet af Bill Cosby i Playboy Mansion.

Huffington Post har forsøgt at få fat i Hugh Heffner og Bill Cosby, men ingen af dem har vendt tilbage på mediets henvendelser.

Chloe Goins har tidligere lagt sag an mod Bill Cosby, men trak i februar pludselig sin anklage tilbage uden at komme med en forklaring.

Formentlig skyldes det, at der var uoverensstemmelser i modellens forklaring i forhold til, hvornår overfaldet skulle være fundet sted.