Kendte

Medina om kritik: - Grinagtigt!

Medina nægter at lade sig kue af Berlingske-bloggers hårde kritik af sangerindens ytringer om flygtninge.

Medinas ytringer om nødvendigheden af nødhjælp til verdens flygtninge er kommet i fokus på det seneste.  

Sangerinden har et samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp, der blandt andet indebærer en tur til en flygtningelejr i Uganda, der har været længe under vejs.

Og der er en særlig årsag til, at Medina har fokus på tidens flygtningekrise.

- Min far er selv flygtning, så er jeg er vokset op med nogle af de ting, der kan være forbundet med at være det. Så det er meget naturligt for mig, siger Medina på den røde løber til ELLE Style Awards tirsdag aften. 

Og det er ikke gået ubemærket hen, at Medina ytrer sig om sine holdninger til håndteringen af de udfordringer, der er forbundet med, at millioner af familier må flygte fra deres hjem.

Til grin at nedgøre andre

I et blogindlæg i Berlingske kritiserer filosof Eva Agnete Selsing den halvt chilenske sangerinde for at være ligeglad med den vold, der angiveligt følger med den øgede tilstrømning af flygtninge.

'Flygtningeomsorg er en accessory, der skal give åndelig stråleglans til resten af projektet med umtji-umtji, øjenvippe-ekstensions og Chaneltasker,' skriver Eva Agnete Selsing i blogindlægget.

Men det giver Medina altså ikke meget for:

- Det er grinagtigt at kritisere folk, der gør en god gerning - lige meget hvad de gør. Det er til grin at nedgøre andre mennesker, der bruger deres energi positivt, så jeg har ikke så meget tilovers for folk, der hakker ned på folk, siger hun og tilføjer:

- Det siger mere om dem, end det gør om dem, der rent faktisk gør noget godt.

Sælger millionvila

For blot et par dage siden kom det frem, at Medina har sat sin millionbolig på Islands Brygge til salg. Årsagen er, at hun har brug for mere privatliv.

- Der er mange ude på bryggen, og det er rigtig, rigtig fantastisk, men jeg har brug for mere stilhed.

Medina fortæller, at hun endnu ikke har fundet et nyt hjem.

- Det vil tiden vise, og jeg er spændt, siger hun.