Serieland

Pæn tv-vært springer ud som ghetto-tøs i verdenskendt rap

DR-vært Ulla Essendrop viste en lidt anden side af sig selv, da hun var på besøg i 'Serieland'.

Introen til 'Fresh Prince In Bel Air' eller på dansk 'Rap fyr i L.A.' er uden tvivl en af de mest ikoniske introer grundet introrappen. Og det var tv-vært på DRs 'Aftenshowet' Ulla Essendrop hele nede med - pimpet op med håndtegn og det hele. 

Den ellers meget polerede tv-vært vækkede nemlig sin inderste ghetto-tøs til live, da hun var på besøg på TV 2 PLAYs helt eget program om serier, 'Serieland'. Her fik hun nemlig lov til at lufte sin første serieforelskelse, 'Rap fyr i LA'.

På en eller anden måde fik værterne Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg overtalt en lidt indledningsvis skeptisk Ulla Essendrop til at rappe introen og dermed demonstrere, hvor stor fan hun egentlig var.

Måske skulle hun for eftertiden bare hedde MC Ulla eller endnu bedre Essen Drop The Mic.

Gennembrudsrolle for Will Smith

'Rap Fyr i LA' gjorde Will Smith til en vaskeægte stjerne. I serien spillede den unge skuespiller en frisk fyr med lidt for meget krudt i røven, der bliver sendt til L.A. for at bo hos sin rige onkel og tante. Egentlig kommer han fra West Philadelphia, som det også bliver sunget i introsangen.

Serien var hovedsageligt en komedie, men som de tre værter i 'Serieland' også kommer ind på, så indeholdt serien også seriøse øjeblikke, der især handlede om karakteren Will Smith og hans problematiske forhold til sine forældre.

Kæmpe serienørd

Men Ulla Essendrop viste ikke kun sine skjulte raptalenter frem. Hun beviste også, at hun er en vaskeægte serienørd, der - hvis hun får lov - gerne sidder mange timer foran flimmerkassen.

- Hvis jeg har tiden til den, så junker jeg dem intravenøst. Jeg kan sagtens ligge i sofaen seks-otte timer, indtil jeg bliver flov over mig selv og tænker, nu skal jeg simpelthen ud at gå en tur, udtaler tv-værten i 'Serieland'.

Se hele det pågældende afsnit af 'Serieland' på TV 2 PLAY, hvor X-files og DR's søndagsserie 'Natportieren' bliver anmeldt. Hvis du ikke allerede er bekendt med 'Serieland' kan du se første afsnit fra denne sæson helt gratis herunder.