Kendte

Louise Wolff afslører glædelig nyhed: Det bobler af glæde

Go' morgen Danmark-værten Louise Wolff har netop offentliggjort nyheden om, at hun er gravid.

Det sagde klik, da 37-årige Louise Wolff og lysdesigneren Jonas Bøgh mødte hinanden i foråret 2014, og heldigvis fortsatte forelskelsen mellem dem. I dag afslører parret, at de venter et barn.

- Min kæreste og jeg er meget glade og spændte på alt, hvad der venter, siger Louise Wolff til TV 2 og fortsætter:

- Siden det er første gang, så ved vi jo ikke rigtigt, hvad vi skal forvente, men det bobler af glæde i os begge for at møde det lille nye menneske, som er på vej. Og med mit morgenjob er jeg jo efterhånden godt trænet i at stå op midt om natten, så lidt forberedelse til det nye babyliv har jeg måske allerede gjort mig.

Hun har tidligere fortalt, at de mødte hinanden gennem fælles venner, og sidste sommer valgte de at købe et hus og flytte sammen.

Nedenfor kan du se et par billeder af Jonas Bøgh og Louise Wolff fra hendes Instagramprofil, hvor hun også har offentliggjort graviditeten. 

Flot karriere

I april sidste år fik de omkring 600.000 'Go' morgen Danmark'-seere selskab af Louise Wolff, der valgte at stoppe på DRs 'Aftenshowet' og rykke til TV 2.

Louise Wolff har en lang række store værtsroller bag sig, hvor hun blandt andet har været vært for ’Dansk Melodi Grand Prix’, ’Danmarks Indsamling’ og ’Året der gik’.

Sideløbende med 'Aftenshowet' var Louise Wolff vært på 'Sporløs', hvor hun hjalp danskere med at finde frem til forsvundne eller ukendte familiemedlemmer.

Forinden var hun vært på DR P3, mens hendes første tv-værtsoptræden foregik på TV 2 i 2004-2005 i ungdomsprogrammerne ’Rundfunk’. Louise Wolff er flere gange blevet hædret som vært – blandt i starten af 2015, hvor hun fik TV-Guld-prisen som 'Årets kvindelige underholdningsvært'.