Kendte

Hun gør det igen: Her snubler Hollywood-stjerne endnu en gang på den røde løber

Hun har vundet en Oscar og været nomineret til flere priser, men den perfekte optræden på den røde løber har Jennifer Lawrence svært ved at mestre.

Den amerikanske skuespillerinde Jennifer Lawrence har et eller andet kompleks med de røde løbere i Hollywood. Hun har hvert fald flere gange gjort sig uheldig bemærket og fanget kameraernes opmærksomhed for andet end sit skuespil.

Hele fire gange inden for de sidste tre år er det lykkedes hende at snuble eller decideret falde på en rød løber til et awardshow eller en filmpremiere.

Senest mandag aften da der var premiere på den nyeste X-Men film, 'Apocalypse' i London. Her ville hun undgå regnen, og løb hen over den røde løber, men endte med at snuble foran verdens kameraer. Heldigvis havde hun en skulder, hun hurtigt kunne gribe fast i og undgå det helt store fald.

Du kan se Jennifer Lawrence snuble på den røde løber i London i videoen øverst i artiklen.

To gange Oscar-fald

Lige så heldig har hun ikke været de øvrige gange. Ved Oscar uddelingen i 2013 var det første gang, at Jennifer Lawrence var nede på alle fire. Her skulle hun op på scenen og modtage statuetten for bedste kvindelige hovedrolle i filmen ’Silver Linings Playbook'.

Bare et år senere i 2014 var den igen gal ved Oscar-showet. Men her var det ikke til selve showet, at det gik galt. På vej hen ad den røde løber faldt Jennifer Lawrence over en trafikkegle og var uheldig at fange kameraernes opmærksomhed. 

I november 2015 måtte den amerikanske skuespillerinde endnu en gang gribe ud efter alle omkring sig. Ved en premierevisning i den spanske hovedstad Madrid for filmen 'Hunger Games: Mockingjay Part 2' fik hun sin hæl fast i kjolen. Det medførte, at hun snublede på vej op ad en trappe.