Kendte

Efter tre år: Nu kommer Justin Timberlakes spritnye single - hør den her

Den 35-årige popsanger er tilbage med ny musik. Hør sangen og se musikvideoen her.

Justin Timberlake slog for blot et døgn siden fast, at han havde en ny single på vej. Og i dag har den ramt blandt andet Youtube og de sociale medier.

Singlen hedder 'Can't Stop the Feeling', og det er første gang i tre år, at den 35-årige musiker er klar med ny musik.

Hør sangen nederst i artiklen.

Er blevet far

Senest optrådte han på den nu afdøde Michael Jacksons 'Love Never Felt So Good', som var på Kongen af Pops sidste album - 'Xscape'.

I 2013 udkom Justin Timberlake med 'The 20/20-experience', der blandt andet havde hitsinglen 'Suit & Tie', men også sangen 'Don't Hold the Wall', som for nylig er blevet til en retssag omkring plagiat ved New Yorks domstol.

På den personlige front er han blevet far til sønnen Silas sammen med hustruen og skuespilleren Jessica Biel. 

Her er tweetet, som for alvor slog fast, at der var en single på vej.

Allerede for en måned siden, hentydede Justin Timberlake på dette Instagram-billede til, at han og stjerneproduceren og sangeren Pharell Williams havde gang i et eller andet musikmæssigt - uden dog at nævne noget konkret. 

Hør sangen og se den tilhørende musikvideo her:

'Can't Stop the Feeling' er skrevet af Max Martin, som er manden bag nogle af de største stjerners hits - heriblandt Britney Spears og Katy Perry. Sangen vil være på soundtracket til animationsfilmen 'Trolls', som er sat til at udkomme i november. 

Justin Timberlake lægger stemme til hovedpersonen i Dreamworks-filmen.

It's gonna be May

I en helt anden boldgade anerkendte Justin Timberlake på Twitter i slutningen af april, at det snart var tid til den årlige 'It's gonna be May'-kampagne.

Det hentyder til det tidligere N'sync-medlems linje i sangen 'It's gonna be me' - som kan lyde som om, han siger 'May' altså maj måned. Det er siden gået hen og blevet en såkaldt 'meme'-tradition på de sociale medier op til maj. 

Hans fans var udmærket klar over, at det var tid til den årlige markering.