Kendte

Nikolaj Coster-Waldau om danskerne: Vi har lave forventninger

Skuespiller Nikolaj Coster-Waldau fik rundet lige fra danskernes lykke til det politiske system og dets skøre politikere i amerikansk talkshow.

Tirsdag aften lagde danske Nikolaj Coster-Waldau vejen forbi Comedy Centrals talkshow 'The Daily Show'.

Skuespilleren, der i øjeblikket er aktuel i rollen som ridderen Jaime Lannister i sjette sæson af serien 'Game of Thrones', er blevet lidt af en stjerne i Hollywood grundet rollen i den populære tv-serie. 

Og selvom flere danske skuespillere er begyndt at indtage den famøse film-by, er det dog langt fra alle, der kender til skikkene i det lille kongerige langt, langt borte. 

Verdens lykkeligste folk

Således var 'The Daily Show'-værten, Trevor Noah, interesseret i at høre nærmere om, hvorfor danskerne tilsyneladende er et af de lykkeligste folkefærd i verden. 

Hertil svarer Coster-Waldau i en hurtig vending:

- Lave forventninger.

Herefter bliver snakken dog mere politisk. Blandt andet kommer Coster-Waldau ind på lighed, statens indflydelse og det danske uddannelses- og sundhedssystem. 

Til slut får han dog fastslået, at Danmark - ligesom USA - også har "skøre" politikere. Et eksempel på en kniber det dog lidt med.

Stikpille til Trump

'The Daily Show' emmede af politik tirsdag aften. I talkshowet fik den danske skuespiller nemlig også rettet et par stikpiller mod den amerikanske præsidentkandidat Donald Trump. 

Blandt andet i klippet herunder, hvor han i en parodi på serien 'Game of Thrones' får fyret et par mindre pæne ord om Trump af.

Der bliver refereret til en "gal konge" med "skurkeagtige rådgivere" og med en direkte reference til Donald Trumps hår, taler Coster-Waldau om en "ildelugtende orange ild, der fortærer alt".

Gik du glip af 'The Daily Show' med Nikolaj Coster-Waldau, genudsendes det på Comedy Central natten til fredag klokken 03:50.