Modeverdenens Super Bowl: Se de skønne og skøre kjoler

Den første mandag i maj er lig med, at The Metropolitan Museum of Art i New York inviterer til gallafest sammen med modemagasinet Vogue.

Gallafesten skyldes, at museet åbner op for deres seneste udstilling fra kostumeinstituttet. Et institut, der opbevarer et væld af modetøj fra fortiden og helt frem til nu.

Når man samtidigt har det amerikanske Vogues chefredaktør, Anna Wintour, som formand for kostumeinstituttet, er det jo oplagt at gøre hele åbningen til én stor fest, hvor invitationerne er uhyre svære at få fat i.

Så man kan se frem til at se mode- og kunstverdenen, musikbranchen og Hollywoods elite på den røde løber - krydret med diverse rigmænd og andre internationale jetsettere. Det kaldes med rette "Party of the Year" og "Modeverdenens Super Bowl".

Udstillingen er i år Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology - groft oversat til mode i teknologiens tidsalder - og selvom det står frit for gæsterne at lade sig inspirere af det tema, så bliver det uden tvivl nogle interessante looks, vi får at se.

Herunder har vi samlet mange af de skøre og skønne kjoler fra den røde løber - inklusiv danske Caroline Wozniacki.