Kendte

Kvinde hævder at være Princes halvsøster - gør krav på arv

Ifølge Daily Mail skulle en kvinde nu gøre krav på en del af arven efter den afdøde verdensstjerne Prince, idet hun hævder at være hans halvsøster.

Godt to uger efter at rockikonet Prince blev fundet død i en elevator i sit hjem i Paisley Park i Minnesota, står en kvinde frem og hævder, at hun skulle være halvsøster til "Purple Rain"-sangeren. Det skriver Daily Mail tirsdag.

Det er angiveligt sagsakter i arvesagen, der afslører, at kvinden, som hedder Darcell Gresham Johnston, nu gør krav på en del af Princes ejendom og formue, der antages at beløbe sig til omkring 300 millioner dollar.

Ifølge Daily Mail skulle hun fredag have udfyldt nogle retslige dokumenter, hvori hun kalder sig en "interessent og arving" til verdensstjernens ejendom.

"Purple Rain"-sangeren døde uden at have skrevet testamente og efterlader sig hverken ægtefælle, børn eller nulevende forældre.

Har kun én helsøskende

Prince har én søster, Tyka Nelson, som er hans eneste kendte helsøskende, og ifølge lovgivningen i Minnesota skal boet deles mellem hende og hans fem halvsøskende John Nelson, Norrine Nelson, Sharon Nelson, Alfred Jackson og Omarr Baker.

Kendis-sitet Tmz.com skriver, at Princes lovmæssige arvinger først har hørt om den ukendte halvsøster for få dage siden, og at Darcell Gresham Johnston skulle hævde at have samme mor som Prince.

Det er nu op til retten at afgøre, om Johnston har et legitimt krav på en del af arven.

Arven omfatter også uudgivne værker

Ifølge Daily Mail mødtes Tyka Nelson og fire af Princes halvsøskende mandag i retten for at blive informeret om boet. Her blev det bekræftet, at Bremer Trust er indsat som boadministrator.

Udover selve boet omfatter arven også endnu uudgivne værker fra Princes hånd, og der skulle angiveligt være tale om flere hele albummer, som er blevet skrinlagt.

Prince døde pludseligt onsdag d. 21. april i en alder af 57 år. Dødsårsagen er endnu ikke fastlagt, og retsmedicinere undersøger fortsat, om der skulle være tale om en overdosis.

I videoklippet øverst kan du høre bidder af Princes største hits

Dette foto er taget to dage efter Princes død, d. 23. april, i First Avenue Club, Minneapolis, som var stedet, hvor han indledte sin musikkarriere.