Flyttet sammen igen: Nu er Christiane gravid

Det er ikke hvem som helst, som Christiane Schaumburg-Müller er gravid med. Det afslører hun på sin Instagram-profil.

#gravid #fatty #javiersammen er nogle af de hashtags, som Christiane Schaumburg-Müller har tilføjet til et billede af en lille, fin bodystocking omringet af en masse blomster, der former et hjerte.

Med billedet afslører hun to ting; at hun er gravid, og at det er med rapperen Liam O'Conner - bedre kendt som L.O.C. - som hun er fundet sammen med igen.

'I et job hvor der følger en god portion mediebevågenhed med, har det sidste års tids stilhed virkeligt været rart på hjemmefronten. Det har givet Liam og jeg den ro og plads, det nu engang kræver, for at finde et ståsted. Det er ikke altid lige fornøjeligt at skulle give hinanden et mærkat, eller i det hele taget melde noget ud, når man mest bare har brug for selv at blive afklaret,' starter hun teksten til billedet, som du kan se her.

Og noget tyder på, at det er et ønskebarn. Christiane Schaumburg-Müller lægger nemlig ikke skjul på, hvor lykkelige de er.

- Om ikke så længe skal Liam og jeg nemlig være forældre til en sund og rask dreng. Noget som vi ikke kunne være mere lykkelig over, og som altid har været meningen for os. Jeg er i den syvende himmel og lykkeligere end nogensinde før.

Flyttet sammen

Christiane Schaumburg-Müller bekræfter sin graviditet over for HER&NU, hvor hun også afslører, at de er flyttet sammen igen:

- Vi bor under samme tag, siger hun til ugebladet.

Parret solgte for kort tid siden deres fælles hus i Hellerup og har siden købt to lejligheder tæt på hinanden på Østerbro i København.

Flere børn

Den blonde skuespiller, forfatter og blogger har tidligere udtalt, at hun gerne ville have børn - altså ikke kun et, men flere børn.

- Jeg glæder mig da til at få børn på et tidspunkt. Og jo, jeg skal helt klart have mere end ét barn, sagde Christiane Schaumburg-Muller til Billed Bladet tilbage i 2012.

Efter kun 30 minutters levetid på det sociale medie Instagram havde billedet høstet næsten 5.000 likes.

Skilt sidste år

Efter syv års forhold valgte parret sidste sommer at lade sig skille. 

- Liam og jeg har efter 7 års kærlighed taget det hårde valg om at gå hver til sit. Som enhver der nogensinde har stået i denne situation ved, er det en hård beslutning, og noget man har arbejdet hårdt på at overkomme, før man endelig træffer valget.

- Det er jo på ingen måde let at finde ud af at man på visse områder er uforenlige, når det man helst vil er det modsatte. Heldigvis har det for os foregået med den samme respekt og hengivenhed vi har bygget vores forhold på. Og som vi nu også bygger vores dyrbare og fantastiske venskab på - men hårdt det er det, skrev Christiane Schaumburg-Müller dengang til sine mange tusinde følgere på Instagram.

Aflyste først forlovelsen

Men allerede inden brylluppet havde kendis-parret brudt forlovelsen og aflyst et ellers planlagt bryllup. Det var tilbage i starten af 2010. Her lød begrundelsen, at de begge havde for travlt.

Alligevel gik hun fortsat med sin forlovelsesring, som er en brilliantring med 23 små sten til lige omkring 40.000 kroner.

De mødte hinanden første gang i 1998, men der skulle gå godt 10 år, før de to blev forelskede.

Se Christiane Schaumburg-Müllers Instagram-billede HER.