Kendte

Dronningens svar på Obama-udfordring: Boooom... really... please

Prins Harry, til højre, og Dronning Elizabeth II @Kensingtom Palace / Scanpix Denmark

Den britiske prins Harry og hans farmor, dronning Elizabeth, svarer med britisk distance på udfordring fra Michelle Obama på de sociale medier.

- Booom.......Really.....Please.

Den britiske Dronning Elizabeth II udviser karakterisktisk britisk distance i et video-svar på de sociale medier. Svaret er på en udfordring fra Michelle Obama, der sammen med sin mand, USA's præsident Barack Obama, har udfordret Prins Harry, der har været meget aktiv i sin støtte til krigsveteraner,  til at komme til Invictus Games i Orlando, Florida.

Obamas & Prince Harry in Invictus Games clash

President Obama in Invictus Games challenge to Prince Harry. *cue Royal mic drop.

Posted by BBC News on Friday, April 29, 2016

Invictus Games er et stort sportsstævne, hvor soldater og veteraner, der er syge eller sårede, deltager i sportskonkurrencer.

Obama-familien havde sendt video-udfordringen til Prins Harry via de sociale medier, og i moderne, kæk, amerikansk stil slutter videoen fra Michelle og Barack Obama med, at nogle veteraner, der står bag præsidentparret og laver ansigter, siger "boom".

Prins Harry har taget sin farmor, Dronning Elizabeth med som forstærkning i videoen, og hun stjæler med underspillet britisk stiff-upper-lip billedet.

- Boom... really... please, siger hun bare efter sammen med Prins Harry at have set Obama-parrets udfordring - og Prins Harry slår bare ud med armene - farmor har sagt det vigtigste.